PcP MESH™-gitterrister – en moderne klassiker

Dato: 20 Nov 2020

Et pålitelig design i generasjoner

MESH™-gitterrister og -trinn finnes i utallige varianter og brukes i en rekke bransjer, bygge-, offshore-, energi- og transportsektorer. MESH™-gitterrister har vært i bruk over hele Europa i generasjoner og representerer stabilitet og allsidighet som har vist seg å vare over tid.

Klassisk allsidighet, holdbarhet og sikkerhet

Et pålitelig design gjennom generasjoner

MESH™-gitterrister og -trinn finnes i utallige varianter og brukes i en rekke bransjer, bygge-, offshore-, energi- og transportsektorer. MESH™-gitterrister er den produktserien vi har hatt lengst. På grunn av den ekstraordinære fleksibiliteten, enkle installasjonen og muligheten for tilpasning, har den vært et klassisk og enkelt valg gjennom flere tiår for gangbroer, tilgangsveier, lyskasser, trinn, trapper, ventilasjon og mye mer.

Eurokoder, standarder og normer

Det brede spekteret av bruksområder betyr at MESH™-gitterristene må bestå noen av de strengeste testene. Derfor finner du produkter i MESH™-serien som er sertifisert gjennom de europeiske standardene EN 14122 og EN 1991, eller den norske offshoresektorens NORSOK-standard. Vi ser på alle krav som en mulighet til å demonstrere allsidigheten til MESH™-gitterristene.

Ingeniørenes favoritt. Elsket av arkitekter.

Gitterristene i MESH™-serien kan brukes til mer enn bare praktiske sikkerhetsløsninger. MESH™-seriens geometriske kvaliteter er et ideelt valg for moderne arkitektur og kan brukes til å få gulv, fasader, vegger og til og med tak til å skille seg ut. I tett samarbeid med designstudioer, arkitekter og bygningsingeniører utvikler vi gjenkjennelige, visuelle løsninger som forener form og funksjon.

Standard eller skreddersydd. Valget er ditt.

Vi har en betydelig mengde lagervarer i MESH™-serien, klare for umiddelbar levering. Hvis prosjektet ditt derimot har unike krav, sikrer den fleksible produksjonen vår at det neste produktet ditt blir produsert raskt og med lave kostnader.

Klassiske funksjoner. Moderne fordeler.


En mengde materialer

MESH™-gitterristene fås i en rekk materialer og overflater. Ubehandlet stål, galvanisert stål, aluminium, rustfritt AISI 304 eller syresikkert AISI 316 – valget er ditt.

Miks og match

Velg mellom tre forskjellige masker – kvadratiske gitre, rektangulære masker eller gitterstenger. Variasjoner og kombinasjoner mellom disse tre samt egenskaper som kan velges som tilvalg, gir uendelige muligheter for hvordan dine neste MESH™-gitterrister skal se ut.

Sklisikkerhet

MESH™-gitterristene fås også med sagtannede kanter som gir ekstra sklisikkerhet.

Spesiallagede utskjæringer

Våre MESH™-gitterrister fås også med utskjæringer – en klassisk forespørsel i et prosjekt. Vårt erfarne team gir deg mer enn gjerne ytterligere hjelp til å velge riktig løsning.

Egenskaper per prosjekt

Spesielle lastkrav? Ekstra god sklisikkerhet? Utskjæringer? Det ordner vi. MESH™-produktserien har allsidighet nok til å oppfylle selv de mest spesifikke krav.