PcP CUBE® ristserie

Dato: 17 Jun 2020

Møt neste generasjons CUBE®-rister

Den nye og patentsøkte ristserien CUBE® er et helt nytt alternativ til de tradisjonelle ristene på 33 x 33, designet, utviklet og produsert av danske PcP. PcP CUBE®-ristene har fokus på design, kvalitet og sikkerhet, og de kan brukes i alle bransjer som bruker rister på 33 x 33 i dag. CUBE® er en rist med utstansede hull. Den kombinerer lav vekt og høy styrke, og den er en velegnet og kostnadseffektiv løsning for byggebransjen og næringsmiddelindustrien der det er behov for ristpaneler og trinn.


Med PcP CUBE®-rister får du kostnadseffektivt, sikkert og moderne design


Unik design
CUBE® er designet av PcP og er den nyeste innovasjonen, en helt ny modell som har unik og moderne design og produksjonsteknologi.

Høy styrke, og lav vekt
CUBE®-risten er en optimal kombinasjon av vekt og styrke, noe som gjør den til en velegnet og kostnadseffektiv løsning til alle typer industrioppgaver.

Enkel og rask installasjon
CUBE®-rister er enkle å installere og tilpasse enhver struktur. Tradisjonelle trinn kan enkelt byttes ut med nye CUBE®-trinn.

God sklisikkerhet - R13
CUBE®-ristene og trinnene er testet og godkjent av tyske og engelske sertifiseringsinstanser, og de har god sklisikkerhet på grunn av overflatens design.

Lett å rengjøre
I næringsmiddelindustrien stilles det strenge krav til hygiene, og derfor er C-CUBE®-risten lett å rengjøre.

EN ISO 14122
CUBE®-rister oppfyller den europeiske standarden EN ISO 14122.To produkttyper.
Ubegrenset potensial

Ristserien PcP CUBE® er et nytt og kostnadseffektivt alternativ til de tradisjonelle ristene på 33 x 33, og den er velegnet til en rekke bruksområder innen industri, byggebransjen og næringsmiddelindustrien.Vi presenterer den helt nye PcP CUBE® mesh rist serien

Mer om produktet PcP CUBE®-rister

PcP CUBE®-rister

Den nye og patentsøkte ristserien CUBE® er et helt nytt alternativ til de tradisjonelle ristene på 33 x 33, designet, utviklet og produsert av danske PcP.

PCP CUBE - video