Parkeringsautomatikk, styring av lys, ventilasjon og energimåling i ett system!

Dato: 7 Mar 2017

 

Dupline® parkeringssystem guider bilførere korteste vei til ledig parkeringsplass. Opptatt eller ledig plass vises med en rød eller grønn indikator over hver parkeringsluke. Informasjonsdisplayer viser antall ledige plasser, og i hvilken retning de befinner seg. Dette hindrer at man kjører inn i parkeringssoner eller etasjer uten ledige plasser, og gir opplevelsen av god servicegrad i travle parkeringsanlegg. Systemet egner seg for alle typer og størrelser av innendørs parkeringsanlegg. Til tross for avanserte funksjoner er det overraskende enkelt å installere og idriftsette.


Displayer viser antall tilgjengelige plasser, og hvilken retning de befinner seg i.

Tydelig indikering av ledige plasser med LED-indikatorer (ultralydsensorer) over hver enkelt parkeringsluke.


Web-server gjør det mulig å overvåke og styre parkeringssystemet. Grafiske bilder viser status for de ulike etasjene og sonene. Plasser kan forhåndsreserveres til utvalgte dager og tider på døgnet, f.eks. til kontoransatte i arbeidstiden.

Alle parkeringshendelser lagres i en database for statistisk bruk. Basert på disse loggene kan rapporter utarbeides. Eksempelvis totalt belegg, populære dager og plasser, hvor lenge de blir benyttet, alarmer, osv.
I ett og samme system kan parkeringsautomatikken integreres med styring av lys, ventilasjon og energimåling. Lyset kan dimmes eller slås av når det ikke er personer eller biler tilstede. Ventilasjonsystemet kan styres i henhold til CO2/luftkvalitet. Sammen vil dette gi energibesparelser. Sømløs integrering mot byggautomasjon systemer via BACnet/IP.Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår