Måling av energiforbruk i forbindelse med lading av el-biler

Dato: 28 Feb 2018

Hvem skal ta regningen for lading av el-biler? Med et stadig økende salg av el-biler i Norge, melder behovet seg for å fordele ladekostnadene i sameier, borettslag osv. Carlo Gavazzi har løsningen til dette formålet.

Energimåling
Carlo Gavazzi tilbyr kompakte energi-/forbruksmålere med serielle grensesnitt RS485 Modbus eller Mbus for overføring av energidata til et overordnet system. Modulære målere leveres for 1-fase med maks. last alternativt 45 eller 100A. 3-fase målere leveres alternativt for direkte måling maks. 65A, eller for måling via strømtransformatorer.


EM111 EM112 EM330 EM340

Innsamling og logging av energidata
Vi kan også tilby en og brukervennlige løsninger for innsamling og logging av data fra energimålere. Vår løsning er basert på SB2WEB24, som er en kompakt WEB-basert datalogger. Denne kan alternativt kobles til Ethernet, eller benytte GSM/GPRS modem for overføring av data. Integrert WEB-server gir tilgang til alle relevante data. SB2WEB24 kan også sende periodisk e-post med målerdata i XLS-format.

Kontakt oss på telefon 35 93 08 00 for nærmere informasjon!

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår