Leter dere etter en leverandør av helhetsløsninger?

Dato: 23 Mar 2022

Leter dere etter en leverandør som kan levere alle tenkelige løsninger innom rister, trapper, trappetrinn, rekkverk og mye mer? Leter dere etter en samarbeidspartner som kan hjelpe dere med gjennomføring av viktige prosjekt?

PcP har gjennom mange år laget tilpassede løsninger av høy kvalitet for bygninger og byggeprosjekt som plattformer, trapper, gangbaner mm..

Uansett om du er tidlig i utviklingsstadiet eller allerede har påbegynt ditt prosjekt, tilbyr vi full support og rådgivning gjeldende normer og bransjekrav.


Løsninger for ståltrapper

Løsninger for rettløpstrapper, spiraltrapper og enkle monteringssystem for intrustribygninger og offentlige uterom. Våre produkt er designet for å oppfylle sklisikkerhet, drenering og lastkapasitet.
 

Les mer om våre løsninger for trapper 

 

Løsninger for stålgulv

Rist gulv for plattformer, gangbaner eller nødutganger, dvs. områder som har et spesifikt designkriterium. PcP sine stålgulv løsninger er designet for å gi høyeste sikkerhet for brukeren.

Les mer om våre sikkerhetsløsninger for stålgulv


Rekkverksystem (Guardrail)

Rekkverksystemet kan lages i stål, aluminium eller rustfritt stål. Vi leverer også utfyllinger, grinder og ryggbøyleleidere for systemet. Svært enkelt i bruk.

Les mer om vårt rekkverksystem (Guardrail)