Interiørprofilens drømmebad

Dato: 16 Jun 2021

Den prisbelønte interiørprofilen, Hanne Holsted, er kanskje mest kjent for sin spektakulære uteplass med utsikt over hele Oslo. Da baderommet skulle oppgraderes fikk både Silestone og Dekton sentrale plasser.


Foto: @holstedhanne

- Det jeg er mest fornøyd med er sammensetningen av materialer som har gitt oss et personlig bad i nøytrale farger som vi har glede av i mange år. Den helheten gir oss den roen vi var på jakt etter, forteller Hanne bak den populære instagramkontoen @holstedhanne.

Hanne drømte om et luftig baderom med hotellfølelse med en nøytral fargepalett i varme jordtoner. For å gjøre rommet spennende valgte hun en kombinasjon av flere materialer og teksturer, samt matte og blanke overflater.

Silestone og Dekton har blitt levert av Cosentino i samarbeid med Aardal AS og Stonedinavia.


Foto: @holstedhanne

– Vi falt helt for de flotte servantene fra Silestone. Vår modell er 160 cm lang, heter Silence og er i fargen Silken Pearl. Det er en varm, nøytral, matt farge med svake, lyse årer, forteller Hanne.


Foto: @holstedhanne

– Da vi oppdaget muligheten for å kunne ha dusjbunn i samme farge, falt fargepaletten på plass. Dusjbunnen er i en børstet overflate som er helt nydelig å stå på, sier Hanne. Det er servantleverandøren Aardal i Sogn som har utviklet dusjbunnen sammen med Cosentino.


Foto: @holstedhanne

Veggene i og utenfor dusjnisjen er Dekton i fargen Korso. Det er en blank overflate i en varm, brungrå tone.

– For å ta igjen denne fargen laget vi to pidestaller i Dekton Korso som er plassert på motsatt vegg. Vi valgte armaturer i en brunlig amberfarge som tar opp igjen tonene fra Dekton Korso og de røkte eikespilene, forklarer Hanne.


Foto: @holstedhanne

– Både Silestone og Dekton er fantastiske materialer som egner seg meget godt på bad med nydelige farger og teksturer. Siden de leveres i store formater blir det minimalt med skjøter som både ser flott ut og er supert på våtrom. De har sterke overflater som er ekstremt enkelt å holde rene, avslutter Hanne.

Platene fra Cosentino er bearbeidet og montert av Stonedinavia.

Les også: Amalies herlige kjøkken

Referanseprosjekter Cosentino

Scandic Strandpark Hotel

Scandic Strandpark Hotel

Nybygg | Tårnby | 566 mio.kr

Nybygg . Selve byggingen startet april 2018 med en beregnet byggeperiode på 3...

Brittania Hotell

Brittania Hotell

Inv. reparasjon | Trondheim | 750 Mnok

Inv. reparasjon av hotell/restaurant som består av en bygning i Trondheim med...

Busted

Busted

Tilbygg | Silkeborg | 3-5 Mio.Kr

Tilbygg av forretninger/senter i Silkeborg på 2 etasjer. Selve byggingen star...

Studio Lindhjem