Fem fargenyheter fra Sensa by Cosentino®

Dato: 14 Apr 2021

Sensa by Cosentino® er natursteinsoverflater som kan brukes både innendørs og utendørs til eksempelvis benkeplater, gulv, kledning, fasader. Nå lanseres fem nye farger i kvartsitt og granitt fra Brasil og India. Sensa by Cosentino® er svært motstandsdyktige mot flekker takket være den banebrytenden Senguard NK-beskyttelsen, utviklet av Cosentino for sin naturstein.


Baderom kledd i den nye fargen Vancouver fra Sensa by Cosentino®


– Med denne lanseringen svarer vi på markedets krav om å tilføre myke farger og toner, forskjellige matte overflater og fremfor alt eksklusivt og særegent materiale til Sensa by Cosentino®-porteføljen, sier Francisco Guzmán Gutiérrez Martos, produktsjef for Sensa by Cosentino®.

De fem nye fargene er Siberia, Platino, Vancouver, Silver Grey og Graphite Grey.Siberia: Brasiliansk kvartsitt med en hvit bakgrunn som minner om den uberørte fargen på sibirisk snø. Designet karakteriseres av små, sorte flekker. Autentisitet i sin reneste form.Platino: Vakker kvartsitt fra det indre av Brasil. Mineralsammensetningen gir en følelse av renhet, og fremkaller bevegelse av havbølger med sine årer. Den læraktige finishen uten glans og spesiell tekstur gir omgivelsene balanse og harmoni.Vancouver: Denne brasilianske kvartsitten med en hvit bakgrunn har et veldig variert utvalg av årer. De kan være smale, brede, sammenflettet eller separert. Vakre mønstre på en sprukket overflate gir en taktil følelse.Silver Grey: Hardheten og ensartetheten som de hvite årene løper horisontalt over den dype grå overflaten av denne brasilianske granitten, gir atmosfæren varme og ro.Graphite Grey: Grå granitt av indisk opprinnelse med en unik karakter og farge. Cosentinos eksklusive Caresse-finish gir platen en karakteristisk glans, tekstur og personlighet.Sensa by Cosentino® overflater er utviklet ved Cosentino Latina, selskapets datterselskap som spesialiserer seg på granitt og kvartsitt. Cosentino Latina ligger i den brasilianske byen Vitória, og er en av de største eksportørene av naturstein i Brasil, og er det eneste produksjonsanlegget som Cosentino har utenfor sin industripark i Spania.

Referanseprosjekter Cosentino

Amerikalinjen

Amerikalinjen

Rehab | Oslo | 150-200 Mnok

Rehab av hotell/motell som består av en bygning i Oslo med 134 leiligheter på...

Holmenkollen Park Hotell

Holmenkollen Park Hotell

Rehab | Oslo | 280 Mnok

Rehab av hotell/motell tilsvarende 4 bygninger i Oslo med 29 leiligheter. Sel...

Scandic Strandpark Hotel

Scandic Strandpark Hotel

Nybygg | Tårnby | 566 mio.kr

Nybygg . Selve byggingen startet april 2018 med en beregnet byggeperiode på 3...

Brittania Hotell

Brittania Hotell

Inv. reparasjon | Trondheim | 750 Mnok

Inv. reparasjon av hotell/restaurant som består av en bygning i Trondheim med...