C·Bath – en ny baderomsopplevelse fra Cosentino

Dato: 10 Mai 2023

C·Bath er et nytt merke fra Cosentino og består at to konsepter – The Bathelier, et eksklusivt konsept skapt av anerkjente designere fra hele verden, og C·Bath Studio, Cosentinos egen visjon.

Mens kjøkkenet de siste årene har fremstått som episenteret for hjemmet og et sosialt og arbeidsmessig møtepunkt, blir baderommet i økende grad en sentral del av hverdagen vår. 

Etter å ha vært en målestokk i flere tiår innen kjøkkensektoren, lanserer Cosentino nå sin mest ambisiøse satsing til dags dato innen baderomsområdet med sitt nye C·Bath-merke. En omfattende tilnærming til å omforme denne plassen for både private og offentlige prosjekter, og dra full nytte av allsidigheten til Cosentinos overflater og bruksområder.

C·Bath tilbyr en komplett og allsidig visjon av badet basert på innovasjon og bærekraft i utformingen av unike og personlige atmosfærer. Kreative miljøer hvor kunst og design smelter sammen, i en dialog mellom ikoniske stykker og Cosentino overflateapplikasjoner som kledning, gulv, benkeplater, dusjkar, servanter og møbler.

Les også: Nyheten Urban Crush fra Silestone® by Cosentino

The Bathelier, et eksklusivt konsept
Den opplevelsen av å se for seg et skreddersydd bad, hvor kunst, funksjonalitet og design går hånd i hånd, er på sitt beste i The Bathelier, C·Bath-serien som inneholder eksklusive miljøer og deler skapt av prestisjetunge designere fra hele verden. Kjente firmaer som Remy Meijers, Claudia Afshar, Daniel Germani, Colin Seah og MUT Design setter sitt personlige preg på dette utvalget av omfattende design og ikoniske gjenstander.

En portefølje av løsninger, med unike former, stemningsfulle teksturer og geometrier som kombineres sømløst, jevnt og skulpturelt. En gjennomgripende forandring som utnytter alle mulighetene og allsidigheten til de toppmoderne Silestone®-, Dekton®- og Sensa by Cosentino®-overflatene.

Les også:  Dekton® Pietra Kode omkoder klassisk italiensk stein

C·Bath Studio, Cosentinos egen visjon
Under det nye C·Bath-merket vil det multinasjonale også tilby sine egne romdesigner som inkluderer elementer fra sin portefølje av populære overflater og standardprodukter. Derfor vil Studio-serien omfatte alt fra vegg- og gulvkledning i forskjellige perfekt balanserte formater, farger og teksturer, til attraktive servanter og dusjkar, nøye utformet med stor oppmerksomhet på detaljer.

En allsidig løsning med høy estetisk og funksjonell verdi som gir løsninger når du leter etter det ideelle badet for enhver dekorativ stil. Derfor, sammen med skjønnheten og egenskapene til Silestone®, eller den høye ytelsen og allsidigheten til Dekton® med sine store plateformater, Optimma eller dens innovative 4 mm Slim eller Grip+, kommer C·Bath Studio med en rekke klare til- bruk elementer, som Evita, Marie eller Elegance servantmodeller og dusjkar som Wakka by Silestone® eller Gocce by Dekton®.

Referanseprosjekter fra Cosentino

Amerikalinjen

Amerikalinjen

Rehab | Oslo | 150-200 Mnok

Rehab av hotell/motell som består av en bygning i Oslo med 134 leiligheter på...

Holmenkollen Park Hotell

Holmenkollen Park Hotell

Rehab | Oslo | 280 Mnok

Rehab av hotell/motell tilsvarende 4 bygninger i Oslo med 29 leiligheter. Sel...

Scandic Strandpark Hotel

Scandic Strandpark Hotel

Nybygg | Tårnby | 566 mio.kr

Nybygg . Selve byggingen startet april 2018 med en beregnet byggeperiode på 3...

Brittania Hotell

Brittania Hotell

Inv. reparasjon | Trondheim | 750 Mnok

Inv. reparasjon av hotell/restaurant som består av en bygning i Trondheim med...