Oppgradering av Fredrik & Louisa hos Steen & Strøm


Produkttilknytninger: Arkitektoniske_løsninger

Arkitektoniske_løsninger

For å oversette arkitektens kreativitet til en fysisk tilstedeværelse, trenger du et bra team som kan levere byggmaterialer som oppfyller designet for forskjellige innvendige og utvendige bruksområder.

Skjønnhetsavdelingen på inngangsplanet, drevet av parfymeriet Fredrik & Louisa, er en attraksjon og en opplevelse. Butikken har som mål å være et univers med de ledende skjønnhetsmerkene og produktene.

Fredrik & Louisa har designet et butikkonsept som understøtter deres ambisjon og «Luxury & Premium»-strategi i skjønnhetsmarkedet. Omgivelser av av Dekton®og sortlakkert glass, murvegger og naturlig tre, gir en ekstraordinær handleopplevelse. Butikkens interiør, lys, gulv, temperatur og luftkvalitet er avgjørende for å skape den perfekte opplevelsen av eksklusivitet, og vise attraktive produkter i et spennende og inspirerende butikkmiljø.

Prosjektleder Oskar Pettersson fra Cosentino Scandinavia var ansvarlig for Dekton® i dette prosjektet og beskriver noen av fordelene og kravene; "Fordi Dekton® by Cosentino har de ideelle egenskapene, vekten og designalternativene for klær for detaljmarkedet, var materialet perfekt for dette prosjektet.
Oskar forklarer videre at muligheten for storformat i 4mm Dekton Slim for all kledning med minimalt antall skjøter gir et eksklusivt uttrykk i butikkonseptet. Med en nesten utelukket absorpsjon og dermed unik flekkmotstand sammen med høy ripebestandighet, vil overflaten forbli uendret i daglig bruk. Ettersom detaljmarkedet er utsatt for mer ekstrem slitasje, er Dekton perfekt egnet for dette formålet.»

Varnergruppen er medeider av Fredrik & Louisa.
Expedit, en del av Wanzl Group, er leverandør dette komplette og avanserte butikkonseptet.

Flere produkter Cosentino

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkkenet er hjemmets midtpunkt, og her tilbringer vi stadig mer av tiden vår...

Bad

Bad

Design og stil for badet. Privatliv er et viktig element i hjemmet ditt, og b...

Referanseprosjekter Cosentino

Scandic Strandpark Hotel

Scandic Strandpark Hotel

Nybygg | Tårnby | 566 mio.kr

Nybygg . Selve byggingen startet april 2018 med en beregnet byggeperiode på 3...

Brittania Hotell

Brittania Hotell

Inv. reparasjon | Trondheim | 750 Mnok

Inv. reparasjon av hotell/restaurant som består av en bygning i Trondheim med...

Busted

Busted

Tilbygg | Silkeborg | 3-5 Mio.Kr

Tilbygg av forretninger/senter i Silkeborg på 2 etasjer. Selve byggingen star...

Studio Lindhjem