Dekton® Uyuni - den reneste og mest avanserte hvitfargen

Dato: 16 Sep 2020

Dekton® Uyuni er den absolutte transformasjonen av konseptet med fargen hvit, og tilbyr profesjonelle og kunder en helt nyskapende og teknologisk overflate.

Den slående hvite tonen og det fantastiske iskalde og krystallinske utseendet er inspirert av den største naturlige saltflaten på planeten og dens enorme visuelle renhet.

Den matte finishen har også en myk strukturert overflate, som gjør den behagelig å berøre.

Med disse unike egenskapene muliggjør Uyuni prosjekter, vakre, innovative rom og arkitektoniske design som har potensial til å kombinere en ekstraordinær følelse av romslighet, lys, orden, renslighet og friskhet.

- Vi lever i en tid med konstante forandringer, med mennesker som utforsker og krever nye materialer, finish og farger som utvider dagens fargetrender. Slik ble vi inspirert til å skape noe nytt og unikt, en annen hvit enn det som finnes på overflatemarkedet. Uyuni har en ekstrem hvit tone, krystallinsk, med en subtil blå tone for å gi den isete og rene følelsen, forteller Carmen González Peregrin, produktsjef for Dekton®.

Som en del av Cosentinos store verdensomspennende lansering av “The Collection Dekton® 2020”, utgjør Uyuni en del av Chromica de Dekton® series, med farger som skiller seg ut som unike og utvalgte og som er inspirert av de mest ekstraordinære og langt spredte naturområdene på jorden.

Uyuni er et helt nytt, banebrytende produkt for å komplementere andre hvite som for tiden er tilgjengelige i Dekton® sin fargepalett. De gir et annet konsept og et mye varmere uttrykk. Med Uyuni åpnes en uendelig allsidighet av fargekombinasjoner og materialer.

Referanseprosjekter Cosentino

Quality Hotel Grand Royal

Quality Hotel Grand Royal

Rehab | Narvik | 50 mill. kr

Rehab av hotell/motell som består av en bygning i Narvik på 5 etasjer. Selve ...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår