Få full kontroll over inneklimaet med romkontrollere

Dato: 21 Okt 2020

Romkontrollere overvåker og kontrollerer temperatur, luftfuktighet og CO2-nivåer i rom. Et optimalt inneklima opprettholdes til enhver tid på døgnet.

Carlo Gavazzi leverer produkter og løsninger for styring, regulering, kontroll og overvåking av tekniske installasjoner i alle typer bygg og anlegg. Vi er også leverandør av HVAC feltutstyr fra Produal. I produktsortimentet finner du serien TRx. Dette er en serie romkontrollere i et elegant og tidløst design som gir deg full kontroll over inneklimaet.

Den brukervennlige 3,5" touch-skjermen gir god oversikt over temperatur, luftfuktighet og CO2-nivå i rom og soner. Det er svært intuitivt og enkelt å styre funksjoner som f.eks. temperatur, ventilasjon, lys og persienner. Med innebygget sanntidsklokke og 7-dagers kalender/tidsplan byttes driftsmodus mellom komfort, stand-by,AV (frostbeskyttelse) og boost-modus etter ønske.

Disse romkontrollerene er svært fleksible. De kan benyttes som frittstående enheter, eller sømløst kobles opp mot et hvilket som helst SD-anlegg/toppsystem enten via Modbus eller BACnet kommunikasjon.

  • Moderne design
  • 3,5" berøringspanel
  • Lavtbyggende for innfelt montering i standard 1 ½ veggboks
  • Hvit front med hvit ramme
  • Sort front med sort ramme
  • Sort front med krom ramme

Produal romkontrollere egner seg i alle typer bygg, som f.eks. hoteller, offentlige bygg, sykehus, kjøpesentre, kontorer, leiligheter, teater, skoler osv.

TRx-serien er løsningen om du kun skal ha en romføler opp mot toppsystem, eller en romkontroller som styrer VAV varme- og kjølefunksjoner direkte fra kontrolleren.

Ta kontakt så hjelper vi deg med å velge det riktige produktet for ditt behov.

Mer informasjon:Gå til www.gavazzi.no