Jackon Gulv På Grunn: Velg riktig byggesystem til prosjektet ditt

Dato: 15 Apr 2020

Jackon tilbyr en rekke byggesystemer som dekker ulike bygningstekniske krav, enten det gjelder bolig, industri, fritidsbolig eller garasje.

Jackon Gulv På Grunn er en samlebetegnelse for alternative produkter Jackon tilbyr til nettopp dette formålet. Produktgruppene inkluderer markedslederen Jackon Ringmur, nylig oppgraderte Jackon Siroc® og det patenterte byggesystemet Jackon Garasjeelement.

De ulike byggesystemene har alle kjerne av Jackopor® EPS som gir god og riktig isolasjon samtidig som de er fuktbestandige, lette i vekt og enkle å montere. Utvendig er elementene belagt med en pen fibersementplate som er svært holdbar og krever minimalt med vedlikehold. Felles for alle Jackons Byggesystemer er det brede produktspekteret og tilbehørssortimentet som muliggjør optimale løsninger for ethvert prosjekt og en effektiv og trygg byggeprosess.

Hjelp til å velge riktig
Hva som er riktig fundamentløsning til det enkelte prosjekt avhenger av både myndighetskrav, faglige vurderinger og personlige preferanser hos involverte fagfolk. Det er imidlertid viktig å ha oppdatert kunnskap om tilgjengelige produkter for å velge den best tilgjengelige løsningen. Jackon Teknisk Kundeservice tilbyr råd og veiledning om produkter og konstruksjonsløsninger, slik at valget blir enkelt – og ikke minst riktig.

Bolig, industri eller garasje?
Jackon Ringmur Type RSB og RU oppfyller myndighetenes strenge energikrav til boliger. Jackon Siroc® er nylig blitt oppgradert med utvendig fibersementplate som erstatter den tidligere betongoverflaten. Vekten er redusert med 30%, og produktet anbefales til bygg med lavere krav til isolasjon, som driftsbygninger, fritidsboliger eller industri. Når garasje, bod eller andre kalde konstruksjoner skal settes opp står valget mellom Jackon Ringmur Type R eller Jackon Garasjeelement – hver med sine fordeler.

Reduser kostnader og feilmargin
Jackon Komplett Grunnpakkeinnebærer at alt man trenger til en komplett gulv på grunn-løsning beregnes og leveres fra oss. Velg det riktige byggesystemet til ditt prosjekt – enten det er Thermomur®, Ringmur, Siroc® eller Garasjeelement og få beregnet riktig mengde Jackopor® og Jackofoam® i tillegg til korrekt løsning for radonsperre i form av Jackon Radon Solution. Jackon Teknisk Kundeservice bistår med tegningsunderlag og konstruksjonsløsninger som gir prosjektet det best mulige utgangspunkt for en rask og smidig byggeprosess og et optimalt resultat.

Med både byggesystem, grunnisolasjon og radonsperre beregnet og tegnet av våre eksperter blir prosessen rundt valg, bestilling og levering av varer både enkel, effektiv og rimelig for våre kunder. Slik spares tid, kostnader og miljø samtidig som feilmarginen blir redusert til et minimum.

Les mer i Jackon Gulv På Grunn-brosjyre!

Armaturer
Jackon Ringmur Type RSB benyttes til 148mm-198mm vegg og tilfredsstiller isolasjonskravene for bolig.
Armaturer
Jackon Siroc® L-element benyttes som utvendig forskaling med isolasjon og pent ytre.
Armaturer
Jackon Garasjeelement til kalde konstruksjoner. Innvendig fibersementplate plasseres i spor etter ønsket svillbredde.