Tid for utekjøkken med Dekton

Dato: 26 Aug 2020

Utekjøkken er den ultimale oppgraderingen av uteplassen, men det norske klimaet setter materialene på prøve. Her er tips du bør få med deg før du setter i gang.

Drømmeutekjøkken i Dekton så langt øyet ser. Vegger i Dekton Zenith, gulv i Dekton Nilium og utekjøkken i Dekton Orix.


En annerledes tid har ført mange til å bruke hjemmet mer og på en ny måte. Nyt de behagelige temperaturene mens du lager mat. Et utekjøkken er pent, sosialt og veldig praktisk.


Dette funksjonelle, fine og vedlikeholdsfrie utekjøkkenet i Dekton Kelya setter prikken over i’en på den ellers flotte uteplassen. Foto: @nytthem

Benkeplaten er den delen av utekjøkkenet som eksponeres mest og dermed også må tåle mest. Selv om sommeren byr på plussgrader, blir utekjøkkenet stående igjen ute når vi trekker oss inn foran peisen om vinteren. Dekton er en merkevare som består av ultrakompakte plater, produsert av naturlige mineraler. De høyteknologiske platene har høy bestandighet mot UV-stråler, høy ripefasthet, flekkbestandig og ild- og varmebestandig. Dekton kan brukes til benkeplater, gulv, vegger, fasader - med andre ord vil ditt utekjøkken med plater fra Dekton holde seg like fint og helt året rundt.

Over 60 forskjellige farger gjør at du kan tilpasse utekjøkkenet til din stil og uteplass. Til benkeplate anbefales 2 cm eller 3 cm tykkelse. Dekton finnes også 4 mm, 8 mm og 12 mm, som er praktisk om du ønsker å kle inn skapfronter, eller sette opp en bakvegg i samme farge.


Dekton Aura skaper en flott helhet til dette stilfulle utekjøkkenet. Foto: @lifestylebyl

Cosentino har stort fokus på bærekraftig produksjon, og 1, 45 millioner m2 av den totale produksjonen inneholder resirkulerte eller gjenvunnet materiale. I tillegg resirkuleres 100 prosent av vannet som brukes i den industrielle prosessen.

Vi hjelper deg gjerne med ditt utekjøkken. Finn din favorittfarge på www.cosentino.no

Referanseprosjekter Cosentino

Scandic Strandpark Hotel

Scandic Strandpark Hotel

Nybygg | Tårnby | 566 mio.kr

Nybygg . Selve byggingen startet april 2018 med en beregnet byggeperiode på 3...

Brittania Hotell

Brittania Hotell

Inv. reparasjon | Trondheim | 750 Mnok

Inv. reparasjon av hotell/restaurant som består av en bygning i Trondheim med...

Busted

Busted

Tilbygg | Silkeborg | 3-5 Mio.Kr

Tilbygg av forretninger/senter i Silkeborg på 2 etasjer. Selve byggingen star...