Silestone® by Cosentino utvider den populære Eternal- kolleksjonen med to nye farger

Dato: 8 Jan 2020

Eternal Noir gir en mørk finish med dramatiske hvite og oransje årer. Silken Pearl har en inspirerende kremfarget base med diskré hvite årer. Begge farger er en del av Eternal-serien av Silestone®, som har et marmorlignende utseende.

Silestone® by Cosentino, verdenslederen innen kvartsoverflater for arkitektur og design, lanserer to nye farger, og utvider dermed den bestselgende Eternal-kolleksjonen. Eternal ble etablert i 2017 for å ta oss tilbake til marmorens estetikk, en eldgammel naturstein og et symbol på Cosentino-selskapets arv.

Eternal Noir og Silken Pearl er navnene på de to nye versjonene av Silestone® Eternal. Denne steinens tidløse, naturlige skjønnhet har gjort den til et populært innredningsobjekt, og er å finne overalt på verdens mest prestisjefylte arkitektur-, dekorasjons- og designshow.

Eternal Noir

Eternal Noir gir en asymmetrisk design inspirert av natursteinens rene eleganse. Den svarte finishen utstråler klasse og enkelhet, og de intense, dramatiske hvite og gylne årene appellerer til et bredt, estetisk spekter. Eternal Noir er en farge som har makt til å fengsle og inspirere valg av interiørdesign basert på mørke farger.

 

Silken Pearl

Silken Pearl henter inspirasjonen fra en kremaktig stein hvis glatte, raffinerte base kompletteres med delikate hvite årer. Et utpreget naturlig og rolig utseende. Dette fargevalget gir arkitekter og designere et bredt spekter av estetiske kombinasjoner. Silken Pearl er synonymt med pålitelighet.

I tråd med filosofien bak hele kolleksjonen spiller årene en vesentlig rolle. Det naturlige og tilfeldige åremønsteret gir særpreg, eleganse og en følelse av kontinuitet og fullstendighet.

 

Natursteinens iboende eksklusivitet fremheves i denne serien av Silestone®, hvis naturlige overflater ikke bare er vakre, men også har de avanserte tekniske egenskapene som bare en overflate slik som Silestone® kan garantere. Eternal Noir og Silken Pearl er produsert ved hjelp av Silestone®s innovative N-Boost teknologi. Dette innebærer mer intense farger og en ekstraordinær glans, og gjør særlig daglig rengjøring og vedlikehold enklere.

 

2019 Kitchen & Bath Business Product Innovator Awards

Silestone Eternal Noir fikk tredjeplassen i kategorien bad i 2019 Kitchen & Bath Business Product Innovator Awards (US). The Kitchen & Bath Business Product Innovator Awards anerkjenner produkter basert på kriterier. Disse inkluderer hvor godt de oppfyller et markedsbehov, teknologisk fremgang, estetiske egenskaper og innovasjon. Silestone Eternal Noir fanget dommernes oppmerksomhet grunn av “den nyskapende måten den er utviklet på, hvordan den gir en pekepinn på de kule og klassiske utseende som vil komme i fremtiden og fordi den er et nydelig eksempel på hvordan ekte detaljfokus ser ut.” Denne anerkjennelsen styrker Cosentinos posisjon som en global leder innen design og innovatør innen overflatebransjen.

Referanseprosjekter Cosentino

Amerikalinjen

Amerikalinjen

Rehab | Oslo | 150-200 Mnok

Rehab av hotell/motell som består av en bygning i Oslo med 134 leiligheter på...

Holmenkollen Park Hotell

Holmenkollen Park Hotell

Rehab | Oslo | 280 Mnok

Rehab av hotell/motell tilsvarende 4 bygninger i Oslo med 29 leiligheter. Sel...

Scandic Strandpark Hotel

Scandic Strandpark Hotel

Nybygg | Tårnby | 566 mio.kr

Nybygg . Selve byggingen startet april 2018 med en beregnet byggeperiode på 3...

Brittania Hotell

Brittania Hotell

Inv. reparasjon | Trondheim | 750 Mnok

Inv. reparasjon av hotell/restaurant som består av en bygning i Trondheim med...