Nye BOEN-farger 2022 og Neste generasjon mattlakkerte overflater

Dato: 29 Apr 2022

BOEN parkett utvider sitt sortiment med nye, jordnære farger og ny overflatebehandling.

Ettersom tre er et naturprodukt, er inspirasjonen til BOEN sine produkter alltid knyttet til mangfoldet av naturlige materialer. De nye fargene er en del av jordfargene som man ser i dagens interiørtrender. Vi liker det mykt og varmt, kombinert med naturlige elementer.

«De to siste årene har vi virkelig sett endringer i hvordan vi tenker om hjemmene våre. Det som en gang var nødvendigheter har blitt muligheter, særlig når vi tilbringer mer tid hjemme, og til og med bruker det som hjemmekontor. Ettersom vi tilbringer mer tid hjemme ønsker vi gjøre det til et hyggelig sted å være», sier Andreas Tippel, parkettekspert og produktsjef i BOEN.

«Å se den enorme etterspørselen etter gulvene våre var den beste referansen vi kunne få! Det som har vært spesielt verdifullt for oss i denne fasen har vært å fange opp trender og investere i nye utviklinger.»

“Live Matt Plus” – Luksuriøse, mattlakkerte gulv skaper en naturlig atmosfære
Naturlige, matte overflater med en haptisk tekstur er fortsatt på moten. Avhengig av design, kan de gjenspeile rustikke aspekter, uttrykke skandinavisk minimalisme eller fremstå elegante og forførende.

For å oppnå et spesielt varmt og naturlig utseende har overflatebehandling med olje vært manges førstevalg. Mens olje herder i treverket, danner lakk en jevn overflate og hindrer væske- og smusspartikler i å trenge inn i treet.

Den nye BOEN Live Matt Plus-forseglingen kombinerer nå det naturlige og varme utseendet til en oljeforsegling med fordelene ved et lakkbelegg. Tippel forklarer: "Ikke bare skaper dette innovative mattlakksystemet en svært naturlig effekt – det kan også påføres på fargede, børstede og fasede overflater, med et lavt glansnivå som gjør det nærmest umulig å skille fra oljede gulv."

Fordelene til nye BOEN Live Matt Plus overflatebehandlingen:

► For pigmenterte, børstede plank med fas

► Forbedret beskyttelse mot smuss og væsker

► Naturlig matt og autentisk utseende

► Kan nå også brukes på pigmenterte, børstede plank med fas

De første produktene med Live Matt Plus er tre nye farger med en livlig sortering: Det moderne og elegante Medium Grey, det er honningfargede Soft Brown og det pudderlette Fresh White.

Eik Fresh White
Eik Fresh White friske tone minner om det myke lyset i nord. Det er et gulv som gir rommet et avslappet skandinavisk uttrykk; Koselig, behagelig, lett og lyst. Her balanseres tilsynelatende motsetninger: hygge og letthet, komfort og purisme.

Les mer

Eik Medium Grey
Grå nyanser gir Eik Medium Grey-plankene en nydelig, naturlig råhet. Deres autentiske, men elegante utseende er forbedret av Live Matt Plus. Den matte finishen fremhever virkelig effekten av dette statement-gulvet, gjør det robust, motstandsdyktig og underbygger dets stilfulle skjønnhet.

Les Mer

Eik Soft Brown
Det finnes gulv som ønsker deg velkommen straks du kommer inn i et rom. Eik Soft Brown er et slikt gulv. Så rustikt vakkert, så uendelig naturlig og med en intensitet som imponerer. Overflaten er ikke bare nydelig matt, men beskytter også gulvet mot smuss, støv og væsker.

Les mer

Mer info om BOEN og BOEN tregulv finner du her: boen.no