Tidløs og bærekraftig: Håndskrapt parkett som varer i generasjoner

Dato: 20 Feb 2023

Et håndskrapt gulv tilbyr en stor, rustikk flate med mye karakter, og skaper en varm og innbydende stemning i rommet.

BOEN har utviklet en hel serie av håndskrapte gulv som demonstrerer at det er mulig å kombinere moderne stil med tradisjonsrikt håndverk. I en tid hvor teknologien spiller en stadig større rolle, blir det stadig viktigere å skape et hjem som uttrykker følelser og individualitet.

Hvert enkelt eikebord som brukes til å lage gulv er unikt, og blir nøye rengjort, fylt med kontrastmaterialer, pusset og bearbeidet for hånd. For å skape et naturlig eldet utseende og øke slitestyrken, tilføres treet ofte ytterligere merker. Overflaten oljes for å fremheve strukturen i treverket og gi gulvet et naturlig uttrykk som er behagelig og varmt å gå på. Boen bruker sin Live Natural olje, som inneholder naturlige oljer fra solsikke, tistel, soyabønne og vokser, for å beskytte gulvet.

BOENs håndskrapte gulv er skapt med stor omhu og oppmerksomhet på detaljer, og gir rom for personlig preg og unik stemning i hjemmet ditt. Disse gulvene har en autentisk karakter og et håndverksmessig preg som ikke kan etterlignes av maskiner. BOENs kolleksjon av håndskrapte gulv er det perfekte valget for de som ønsker å skape et personlig og unikt hjem, samtidig som de ønsker å beholde den moderne stilen som er så ettertraktet i dagens samfunn.

Håndskrapte gulv er også slitesterke og kan enkelt vedlikeholdes med regelmessig rengjøring og behandling med olje eller lakk. Gulvene er tilgjengelige i ulike farger og tretyper, og kan tilpasses til ulike interiørstiler.

Med Boens håndskrapte gulv kan man skape en livsstil fri for stress og mas, der man kan nyte roen og karakteren som gulvet gir. Disse gulvene gir et varig og personlig preg på interiøret og kan være en investering som øker verdien på boligen.

Eik Vintage White er et gulv som utstråler letthet og skandinavisk eleganse. Det er en ærlig og rustikk variant av moderne design, med en unik sjarm som skiller det fra andre gulvalternativer. Med sin vakre hvite farge og naturlige trestruktur, gir Eik Vintage White en varm og innbydende atmosfære til ethvert rom.

Eik Epoca er et gulv som gir en følelse av naturlighet og varme i hjemmet. Hvert bord er nøye valgt og bearbeidet for hånd for å bevare treets naturlige utseende, og sprekker og kvister er omhyggelig fylt med svart sparkel for å gi gulvet et rustikt utseende. Overflaten er børstet og behandlet med Live Naturlig olje, som fremhever treets naturlige struktur og gir en behagelig følelse under føttene.

Eik Senses gulvet er unikt i sin originalitet, med synlige sprekker og kvister som gir hver planke sin egen personlighet. Gulvet er oljet med Live Natural for å gi treverket en frisk og naturlig utseende.

Eik Antique Brown gir en kraftfull og mørk treverk-estetikk som bringer naturens følelse inn i hjemmet. Det børstede gulvet, behandlet med Live Natural-olje, gir en autentisk og naturlig følelse som man bare vil berøre. Gulvet er en visuelt vakker og fascinerende påminnelse om naturens kraft og skjønnhet.

Bærekraft og naturlige materialer
Det blir tydelig at vi investerer mer i kvalitet og håndverk, bruk- og kast mentaliteten blir mindre.

Husk at parkett er ekte treverk tvers gjennom og representerer et bærekraftig, miljøbevisst valg gjennom hele livssyklusen. Hvert tre er unikt og derfor er også hvert eneste tregulv et kunstverk av naturen selv.

Parkett er et holdbart gulv som kan vedlikeholdes, repareres og renoveres.

Referanse