Ny type børsting og ny overflate på røkt eik

Dato: 9 Mai 2022

BOEN parkett oppdaterer sitt sortiment med en ny type børsting og oljete variasjoner på Røkt eik.

«For oss i BOEN er treets naturlige skjønnhet det viktigste. Derfor gjør vi alt vi kan for å fremheve de visuelle og haptiske egenskapene til treet ved hjelp av en rekke behandlinger. Vi omdanner også tradisjonelle gulvfinisher ved for eksempel børsting og røyking. For å få en idé om dette selv, ta en titt på de ulike variantene på vår hjemmeside», sier salgsdirektør Jan Nielsen.

Ny type børsting skaper en spesiell følelse
Børstede plank ser ikke bare imponerende ut, de føles også slik. De mekaniske børstene tar vekk en del av de myke komponentene i trestrukturen, noe som gjør at kvistene virkelig skiller seg ut. For BOENs dobbeltbørstede gulv går børstene frem og tilbake, og det skaper en spesiell effekt og skaper statement-gulv!

De dobbeltbørstede gulvene er tilgjengelige i produkttypen Eik Indian Summer og Eik White Nights.

Eik White Nights – dobbelt børstede, lyse eikeplank med sorte aksenter
Hvitpigmentert Live Natural olje trenger dypt inn i den børstede trestrukturen, og skaper et lyst, raffinert utseende. De synlige kvistene skimrer på en naturlig og autentisk måte, noe som gjør dette gulvet helt unikt.

Les mer

Eik Indian Summer - Fullt av karakter og med livlig trestruktur   
Det gyllenbrune fargespill, kvist og fargevariasjoner intensiverer opplevelsen, godt fremhevet av en dobbelt børstet overflate og behandling med Live Natural olje. Et gulv med et meget naturlig utseende og følelse.

Les mer

Røkt eik for rustikk varme og skandinavisk hygge
Våre to nye gulv i røkt eik er verdt å se på. Store plank i en bredde på 209 mm har med sin lettrøkte overflate en veldig varm bakgrunnstone. Behandlet med transparent eller hvit BOEN Live Natural olje får gulvet en vakker dybde og et naturlig matt utseende.

Eik Semi Smoked med transparent naturolje
Dette gulvet en varm og sterk brunfarge. Røyking og behandling med naturolje skapes det en spesielt vakker dybdeeffekt som intensiverer fargenyansene i treverket.

Les mer

Eik Semi Smoked med hvitpigmentert naturolje
Gulvet utstråler en naturlig friskhet, og passer perfekt til den nordiske interiørstilen. Det kan med hell kombineres med «harde» materialer som betong, stål og stein, hvor gulvet danner en naturlig og varm kontrast.

Les mer