Fiskebein Click - enda mer kreativ frihet

Dato: 26 Apr 2023

Nå kommer flere fargevalg for Fiskebein Click, i tillegg introduserer vi Castle formatet for et enda mer imponerende design.

Lekre farger kombinert med nye sorteringer og overflatebehandlinger gjør det enda enklere å tilpasse den klassiske fiskebensparketten til sin personlige interiørstil. Fargene spenner fra varme eiketoner til kjølig eleganse, oljet eller beskyttet med Live Pure-lakk. Våre 3-lags mønstergulv er nå tilgjengelige i flere varianter.

BOEN Fiskebein Click er løsningen som tilfredsstiller behovet for både "gjør det selv"- og det profesjonelle markedet. Dette er fiskebensmønster som kan legges av sluttbrukeren, og et produkt som gir parkettleggeren valgfrihet mellom flytende legging og lime-ned installasjon. Med click forbindelse går det også både enklere og raskere å legge fiskebeinsparkett. Man trenger ikke vente over natten til første raden er tørket.

Storslått på alle måter
Vi har latt den økende populariteten til mønstergulv, særlig fiskebensmønsteret, inspirere oss til å skape noe stort; Fiskeben Click Castle. Dette gulvet har en bredde på hele 209 mm og en lengde på 1045 mm, og blir ofte omtalt som «hvalben» på grunn av sitt imponerende format.

Med dette praktfulle gulvet tar vi design, tidløs eleganse og eksklusivitet til nye høyder. Det vil gjøre ethvert rom til et ekte design-utsagn og åpne opp for nye muligheter til å tolke romslighet på en klassisk, men likevel moderne måte.

Hvalbensmønster som inspirerer til nye ideer
Det nye BOEN Fiskeben Click Castle-formatet gjør nå fiskebensmønstrede parkettgulv enda mer attraktivt for boligbyggere, arkitekter og interiørdesignere. Med hvalbensmønster åpnes rommet opp for nye og spennende muligheter, og vil garantert skape en imponerende effekt. Stripene og kvistene i denne 3-lags parketten bidrar til et fascinerende design, med enten en naturlig oljet- eller Live Pure-lakkert overflate.

Se vårt utvalg av Fiskebein Click