Nye farger i stavmønster – fresh look med en fin detalj

Dato: 21 Jun 2021

Stavmønster er ofte overskygget av de veldig populære 1-stavs gulvene, og helt urettferdig etter vår mening.

Stavparkett er klassikeren innen ferdigparkett. 3 staver i bredden er felt inn i et bord, noe som skaper et tregulv med et livlig uttrykk. For noen år tilbake var det mest vanlig med stavparkett, mens i dag ønsker de fleste så brede plank som mulig.

1-stav eller plank er et trestykke i full bredde, det er en dyrere måte å lage parkett på. Man ser mer av hele trestrukturen, noe som gir et harmonisk og eksklusivt utseende. Mange 1-stavs gulv har også en mikrofas på langsiden av bordene, noe som fremhever de lange lengdene. Kvaliteten og varighet er lik, det er kun det estetiske og designet som skiller 1-stavs og 3-stavs parkett fra hverandre.

Tipps! Ved å kombinere samme fargen i stavmønster og 1-stavs parkett skapes det helhet mellom forskjellige rom, samtidig som gjennomsnittsprisen senkes.

3-stavs parkett for et lekent og moderne uttrykk
BOEN slår et slag for 3-stavs parkett: Ekte tregulv som finnes i et stort utvalg av farger og flere forskjellige overflater. Ved å bruke farge på overflaten er stavparkett en fantastisk måte å bringe aktuelle fargetrender inn i et rom. Det gir et naturlig, varmt gulv med et livlig, moderne utseende.

På følgende utvalgte 3-stavs produkter har BOEN lagt til en fas på langsiden av bordene: Eik Warm Cotton, Eik Grey Harmony, Eik Elephant Grey og Eik Brazilian Brown. Farger som er kjent som 1-stavs produkter. Fasen utgjør en liten, men betydelig forskjell. Den fremhever nemlig dimensjonen av planken og gir perspektiv og eleganse til rommet. Og det skaper et gulv som gjør inntrykk!

Se på alle 3-stavs gulvene fra BOEN

Se på alle 1-stavs gulvene fra BOEN

Se filmen om Eik Grey Harmony, 3-stav med fas: