Eksklusive eikeplank – nå med Live Pure lakkert overflate

Dato: 15 Nov 2021

Med 30 cm i bredden og 2,75 m lange bord er Chaletino eikegulv utenom det vanlige. BOEN lanserer 7 nye farger med en ultramatt, lakkert overflate

Store plank gir en ekstra god følelse av tidløshet og ro til rommet. Trestrukturen og den karakteristiske tegningen av eiketreet vises ekstra godt, det skaper en naturlig vakker og harmonisk atmosfære. Nøyaktighet og håndarbeid i overflatebehandlingen er nødvendig for å unngå sprekker og for å oppnå god kvalitet.

Hent naturen inn – 7 nye farger med Live Pure lakk
Naturen gir oss noen av de vakreste farger og materialer, som både er en fantastisk inspirasjon, men som også blir mer og mer viktig for oss. BOEN tilbyr nå syv nye farger på Chaletino plank i 20 mm. Alle med den ultramatte lakkoverflaten Live Pure som bevarer den naturlige karakter av treverket.

Live Pure er en innovativ overflate som forener den naturlige trefølelsen som oljede gulv gir med slitestyrken og enkelt vedlikehold av lakkerte gulv. Live Pure gir en ultramatt, naturlig finish, samtidig som overflaten er svært motstandsdyktig mot flekker, søl og UV-lys.

 Se alle Chaletino plank med Live Pure overflate

Stort utvalg av Chaletino plank
Fra før finnes det et stort utvalg av farger, fra hvit oljede plank og varme, dype bruntoner til håndskrapte overflater som gjør det lett å finne et gulv som passer til den personlige stilen.

Se alle Chaletino produktene, både i 20 mm og 15 mm med oljet overflate

Legging av Chaletino parkettgulv
Chaletino plank skal festes til underlaget, enten ved liming eller skruing pga. plankenes størrelse. Alle plank har en mikrofas på alle fire kanter, det gir perspektiv i rommet og fremhever de enkelte bordene.

Les mer teknisk info her

Vanskelig å se for deg hvordan disse fine plankene vil se ut i ditt rom?
Finn et gulv du liker i produktvelgeren og last opp ditt eget bilde. Slik kan du «prøvelegge» et nytt gulv i din egen stue. Test forskjellige farger og design i ditt rom!

Finn din favorittfarge i Chaletino bredde her