Hvordan velge nytt gulv? Se det nye gulvet i rommet!

Dato: 18 Nov 2020

Med BOENs nye verktøy myRoom kan man laste opp egne bilder og se rommet med forskjellige gulv. Eller direkte sammenligne to gulv i samme rom.

MyRoom – gjør det enklere å velge nytt gulv

BOEN lanserer et nytt AI verktøy – myRoom. Dette er et visualiserings verktøy laget for å inspirere og gjøre det enklere å velge gulv. Spesielt for sluttkunden er det ofte vanskelig å forestille seg det nye gulvet i rommet. Med dette verktøyet kan man lage en kjapp visualisering hvordan forskjellige gulv vil se ut i rommet.

myRoom er en webapplikasjon med et enkelt grensesnitt for smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner. Velg ønsket gulv og last opp bilde til myRoom. Med en gang du har gjort dette kan du se hvordan gulvet vil se ut. Møbler, bordbein, lys og skygger er ivaretatt i bildet slik at alle elementene i rommet vil se naturlige ut. Dette bilde kan så brukes videre til å vise flere forskjellige gulv.
Split View – sammenligne to gulv i et rom

Dette verktøyet fungere slik at du kan se to forskjellige parkettgulv samtidig i samme rom. Du kan sammenligne dem med hverandre ved å dra linjen i verktøyet frem og tilbake. Ha det gøy, og test hvilke gulv du liker best.Test forskjellige farger og design til rommet her: https://boen.com/nb-no/produkter/parkett/