Ny, eksotisk kvartsitt fra Sensa by Cosentino®

Dato: 12 Feb 2020

Den nye kvartsitten, Nilo, er en brasiliansk kvartsitt med en mørkegrå bakgrunn. Slående, falmede grå årer gir en følelse av bevegelse til materialet. Denne kraftfulle og naturlige designen gir eleganse til denne nye, eksklusive steinen fra Sensa Premium Collection som tilbys i Mirage polert finish.

Sensa Nilo har Senguard NK-beskyttelse, utviklet av R + D-teamet på Cosentino, som gir større motstand mot flekker. Senguard NK-behandlingen kan kjemisk integreres i materialet samtidig som den lar den puste. Prosessen endrer overflatespenningen til steinen, slik at materialet i seg selv kan stoppe væsker som vann, kaffe eller olje fra å trenge gjennom det. Denne banebrytende innovasjonen forlenger materialets holdbarhet uten å endre overflatenes utseende eller følelse.

Natursteinflatene med Sensa by Cosentino®-beskyttelse gir 15 års garanti og fås i tykkelsene 2 cm eller 3 cm.

Referanseprosjekter Cosentino

Quality Hotel Grand Royal

Quality Hotel Grand Royal

Rehab | Narvik | 50 mill. kr

Rehab av hotell/motell som består av en bygning i Narvik på 5 etasjer. Selve ...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår