Multipor blir mer tilgjengelig for privatkunder i Norge

Dato: 5 Feb 2020

Thom Erik Pape fra Xella og Maylen K. Schau fra Einar Stange AS er glade for samarbeidet om å gjøre Multipor mer tilgjengelig for privatkunder i Norge.


Xella har inngått et samarbeid med mureksperten Einar Stange AS om å gjøre Multipor mer tilgjengelig for privatkunder i Norge. Nå kan du få Multipor levert hjem eller direkte til byggeplassen.

Nylig har Xella, Norges førende leverandør av bærekraftig porebetong og kalksandstein, inngått et samarbeid med Einar Stange AS om å gjøre Multipor mer tilgjengelig for privatkunder i Norge. Xella og Einar Stange har som hovedmål å inspirere til mer bruk av murverk i norske bygg og anlegg.

Einar Stange har eksistert siden 1911 og siden den gang har murverk og murprodukter vært selve ryggraden i virksomheten. I dag er de eksperter på området og er en stor aktør på Østlandet.

Daglig leder i Xella, Thom Erik Pape, forteller at Einar Stange setter kompetanse i høysete og er en viktig samarbeidspartner:

- Sammen skal vi gjøre det enda enklere å få tak i Multipor på Østlandet, men også resten av landet. Einar Stange sørger for transport av varer til sluttkunden eller direkte til byggeplassen.

Multipor er basert på den internasjonale standarden ISO 14001. I tillegg har det blitt tildelt Natureplus-sertifikatet. Dette dokumenterer at produktene oppfyller de strengeste økologiske krav som stilles til et byggemateriale.

- Multipor er en mineralsk isoleringsplate som både er ubrennbar og miljøvennlig. Den er beregnet til utvendig isolering av yttervegg og tak, samt innvendig isolering. Vi ser at flere tenker fremtidsrettet og bærekraftig, og at det har stor betydning for planleggingen og utførelsen av et bygg. Vi er derfor stolte av å kunne levere til morgendagens bygg med tanke på økologi og miljø.

Daglig leder, Maylen K. Schau i Einar Stange forteller at hvis du bygger i mur investerer du i minimalt med vedlikehold og i mer fritid:

- Vi har i mange år forhandlet Multipor og Ytong fra Xella. Med disse løsningene bygger du sunt og miljøvennlig.

Einar Stange har også en ekspedisjon på Furuset hvor du blir betjent av medarbeidere som alle har lang erfaring fra bransjen. I tillegg til å selge murprodukter så har de alt av tilbehør og utstyr til ditt neste murbygg-prosjekt.

Klikk her og få levert Multipor hjem eller direkte til byggeplassen:

Referanseprosjekter fra Xella Norge AS

Nybygg av boliger i Ås kommune

Nybygg av boliger i Ås kommune

Nybygg | Ås | 200-300 Mnok

Nybygg av eneboliger tilsvarende 2 bygninger i Ås med 138 leiligheter. Selve ...

Sørlandets Kunstmuseum, Kunstsiloen

Sørlandets Kunstmuseum, Kunstsiloen

Nybygg | Kristiansand | 710 Mnok

Nybygg av kontorbygg i Kristiansand på 9 etasjer. Selve byggingen startet okt...

Rehabilitering av nasjonalmuseum for arkitektur i Oslo

Rehabilitering av nasjonalmuseum for arkitektur i Oslo

Rehab | Oslo | 5-10 Mnok

Rehab av museum i Oslo. Selve byggingen startet mai 2023 med en beregnet bygg...

Nybygg av leiligheter og oppføring av balkonge  på eksisterende bygg i bydel Frogner, Oslo

Nybygg av leiligheter og oppføring av balkonge på eksisterende bygg i bydel Frogner, Oslo

Nybygg | Oslo | 110 Mnok

Nybygg av leiligheter (blokk) tilsvarende 2 bygninger i Oslo med 81 leilighet...