Xella viser frem YTONG Energy+ med ny vri på eksklusivt bransjeevent

Dato: 24 Sep 2021

Det er endelig tid for den etterlengtede messesesongen! Vi i Xella er veldig stolte av å delta på den eksklusive Architecture Work messen 29. og 30. september i Lillestrøm. Sammen med rundt 200 nyvinninger har vi oppfylt de strenge utvelgingskriteriene som er utført av en norsk arkitektjury. Med utstillingen av YTONG Energy+ med limteglforblendning lever Xella opp til de innovative kriteriene for bransjeventet.

Sees vi? Vi gleder oss til å møte både kjente og ukjente fra bygge- og arkitektbransjen, hvor vi kan utveksle erfaringer og innovative samtaler om hva som rører seg innenfor fagområdet.

Eksklusivt bransjearrangement

Architecture Work er en internasjonal messe som ble arrangert i Oslo for første gang i 2019. Bransjearrangementet fokuserer på innovasjon, ekspertise og eksklusivitet. Utstillerne skal vise frem innovative produkter, materialer og tjenester som må godkjennes av et dommerpanel av arkitekter og interiørdesignere. Dommerpanelet vurderer den innovative karakteren til hver produkt som en garanti for at et besøk hos Architect Work vil være interessant. Vi i Xella er derfor veldig stolte av å være en del av årets utstillere på messen i Lillestrøm.

Temaet for Architecture Work 2021 er avfall og arkitektur.

YTONG Energy+ med limteglforblendning

På årets messe skal vi utstille YTONG Energy+ med limteglforblendning. Den tradisjonelle YTONG Energy+ er resultatet av en målrettet utvikling av en superisolerende byggeblokk til bærende yttervegger. Materialet har de gode fuktregulerende og varmeabsorberende egenskapene til Ytong porebetong. Den innovative porebetong-byggeblokken kan brukes til massive yttervegger med U-verdi ned til 0,11 W/mK.

I tillegg er YTONG Energy+ fremstilt med de naturlige materialene sand, kalk og vann, og er derfor motstandsdyktige overfor fukt og angripes ikke av råte.

Interessert i å bruke YTONG Energy+ til ditt neste byggeprosjekt? Les mer om produktet her!

Den nye varianten av YTONG Energy+ består av en limtegl-forblendet fasade. Materialet har vært etterspurt og ønsket av eiendomsutviklere og arkitekter. I samarbeid med den tekniske avdelingen i Xella konsernet og leverandører av limtegl, har vi funnet en god måte å utføre en slik overflate behandling. Dette gir en varig, solid og tilnærmet vedlikeholdsfri fasade som sammen med den bærekraftige Energy+ blokken vil gi fantastiske egenskaper i form av et sundt og behagelig inneklima.

YTONG Energy+ er produsert med tanke på bærekraft

Med YTONG Energy+ har vi fokus på bærekraftige løsninger i alle ledd – fra produksjon av råmaterialer til produksjon og gjenbruk. Produktet er 100 % gjenbrukbart som betyr at alt av materiale og svinn kan gjenbrukes som råmateriale i nye porebetongprodukter. Materialet er Cradle-to-Cradle-sertifisert og produksjonen av YTONG Energy + er miljøsertifisert i henhold til ISO 1425.

Fordelene med YTONG Energy+ med limteglforblendning er kort oppsummert:

  • Miljøvennlig
  • Diffusjonsåpen
  • Fuktsikker
  • Ingen allergener
  • Ingen plast

Vi står klare på standplass nr. 4, og ser frem til spennende og lærerike samtaler med deltakerne på nettverkseventet. Vi sees!

Deltakelse på Architecture Work er gratis!

Påmelding og informasjon om messen finner du her.   

Referanseprosjekter Xella Norge AS

Nybygg av boliger i Ås kommune

Nybygg av boliger i Ås kommune

Nybygg | Ås | 100 Mnok

Nybygg av eneboliger i Ås. Selve byggingen startet mars 2022 med en beregnet ...

Sørlandets Kunstmuseum, Kunstsiloen

Sørlandets Kunstmuseum, Kunstsiloen

Nybygg | Kristiansand | 530 Mnok

Nybygg av hotell/motell i Kristiansand på 3 etasjer. Selve byggingen startet ...

Rehabilitering av nasjonalmuseum for arkitektur i Oslo

Rehabilitering av nasjonalmuseum for arkitektur i Oslo

Rehab | Oslo | 5-10 Mnok

Rehab av museum i Oslo. Selve byggingen startet mai 2023 med en beregnet bygg...

Nybygg av leiligheter og oppføring av balkonge  på eksisterende bygg i bydel Frogner, Oslo

Nybygg av leiligheter og oppføring av balkonge på eksisterende bygg i bydel Frogner, Oslo

Nybygg | Oslo | 110 Mnok

Nybygg av leiligheter (blokk) tilsvarende 2 bygninger i Oslo med 81 leilighet...