Brannbeskyttelse på høyeste nivå!

Dato: 12 Jun 2024

Hebel brannveggselementer og Multipor isoleringssytem fra Xella er det sikreste branntiltaket du kan ta – både i private hjem og for ervervsbygninger.

Hebel Brannveggselementer, den ultimate løsningen for brannsikring i industribygg fra Xella Norge. Multipor mineralsk isolasjon (WAP) gjør det mulig, i kombinasjon med Multipor lettmørtel, å bygge murkonstruksjoner som et ikke-brennbart system, henhold til brannklasse A2, som oppfyller samtlige krav til brannvern.

Disse innovative elementene av porebetong representerer et skritt fremover i brannbeskyttelsesteknologi, opp til EI-M 240, og gir en rekke fordeler som ikke bare sikrer bedriften eller hjemmet ditt, men også bidrar til å gjøre den mer økonomisk bærekraftig.

Optimal brannbeskyttelse på høyeste nivå

Hebel Brannveggselementer er ikke-brennbare og formstabile. Med god trykkstyrke og lav vekt tilbyr Hebel en pålitelig løsning for brannseksjonering. Våre elementer er også motstandsdyktige mot fuktighet, og de blir ikke angrepet av råte eller sopp. Dette betyr at du kan være trygg på at din investering i brannsikkerhet vil vare lenge.

360 minutters brannmotstand

Vi vet hvor viktig det er å beskytte bedriften og hjemmet ditt mot brannskader. Derfor tilbyr Hebel Brannveggselementer en imponerende brannmotstand på hele 360 minutter, samtidig som at Hebel hindrer i at brannen sprer seg til andre tilstøtende rom. Dette gir deg den nødvendige tiden til å håndtere situasjonen og redusere potensielle skader på eiendom og liv. Hebel vil heller ikke falle sammen på grunn av varmen, men beholde sine statiske egenskaper. Dette redder liv. Med Hebel er du rustet til å møte utfordringene som følger med branntrusler.

Forebygging av sopp og råte

Tradisjonelle problemer som sopp og råte kan oppstå som følge av værpåvirkning eller fuktdannelse. Multipor, som en diffusjonsåpen isoleringsløsning, hever overflatetemperaturen, isolerer veggen og reduserer energiforbruket, samtidig som den opprettholder veggens evne til å "puste".
Multipor Isoleringssystem oppfyller alle spesifikasjoner for en sikker løsning mot sopp og råte, gir et godt inneklima og fungerer som en solid buffer mot kulderas fra ytterveggen, samtidig som den er klassifisert som et ikke-brennbart system (brannklasse A2).

Miljøvennlig produksjon

Både Hebel brannveggselementer og Multipor Isoleringsplate, laget av naturlige råvarer som kalk, sand og vann, gir deg en miljøvennlig og energieffektiv løsning. De er produsert uten tilsetningsstoffer og utgjør dermed et rent valg. Muligheten for gjenbruk av produksjonsrester er også til stede, da materialene er frie for skadelige fibre eller stoffer.

Dette prinsippet gjelder for alle porebetongprodukter fra Xella, og understreker vår forpliktelse til å levere ikke bare høykvalitetsprodukter, men også bærekraftige løsninger for en grønnere fremtid.

Ta kontakt i dag!

Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan Hebel Brannveggselementer og Multipor Isoleringssystem kan beskytte hjemmet eller bedriften din, og samtidig sørge for sunt inneklima.

Referanseprosjekter fra Xella Norge AS

Nybygg av boliger i Ås kommune

Nybygg av boliger i Ås kommune

Nybygg | Ås | 100 Mnok

Nybygg av eneboliger i Ås. Selve byggingen startet mars 2022 med en beregnet ...

Sørlandets Kunstmuseum, Kunstsiloen

Sørlandets Kunstmuseum, Kunstsiloen

Nybygg | Kristiansand | 710 Mnok

Nybygg av kontorbygg i Kristiansand på 9 etasjer. Selve byggingen startet okt...

Rehabilitering av nasjonalmuseum for arkitektur i Oslo

Rehabilitering av nasjonalmuseum for arkitektur i Oslo

Rehab | Oslo | 5-10 Mnok

Rehab av museum i Oslo. Selve byggingen startet mai 2023 med en beregnet bygg...

Nybygg av leiligheter og oppføring av balkonge  på eksisterende bygg i bydel Frogner, Oslo

Nybygg av leiligheter og oppføring av balkonge på eksisterende bygg i bydel Frogner, Oslo

Nybygg | Oslo | 110 Mnok

Nybygg av leiligheter (blokk) tilsvarende 2 bygninger i Oslo med 81 leilighet...