Lei av å bruke penger på oppvarming?

Dato: 31 Jan 2024

Å investere i Multipor Isoleringssytem kan være en økonomisk og miljøvennlig beslutning som kan gi deg mange fordeler på lang sikt.

I møte med de stadig skiftende ytre værforholdene står byggebransjen overfor utfordringer når det gjelder energioptimalisering og inneklima. Tradisjonelle løsninger har ofte resultert i fuktproblemer og soppdannelse, spesielt ved bruk av fuktsperrer i fasaden. Derfor blir etterisolering av fasaden en kritisk faktor for de som ønsker å optimalisere byggets energieffektivitet, som dermed reduserer kostnader i oppvarming.

Spar penger med Multipor innvendig isolering

Multipor Isoleringssystem fra Xella er designet for å gi deg maksimal isolasjonseffekt uten å tømme lommeboken år etter år. Ved å velge Multipor til din innvendige isolering, kan du oppnå betydelige besparelser på oppvarmingskostnader om vinteren. Produktets unike isolasjonsegenskaper bidrar til å holde på varmen, og dermed redusere behovet for hyppig oppvarming. Det betyr at du kan nyte en varm og behagelig innendørs atmosfære uten å bekymre deg for høye strømregninger, også i sprengkulda.

Da isolering sørger for et behagelig inneklima året rundt betyr det at Multipor også har en klar fordel til varme somre da den har en kjølende effekt i varme. Multipor er derfor den optimale løsningen for perfekt temperatur i hjemmet, året rundt, uten at du skal tenke på oppvarming og nedkjøling.

Forebygging av sopp og råte

Tradisjonelle problemer som sopp og råte kan oppstå som følge av værpåvirkning eller fuktdannelse. Multipor, som en diffusjonsåpen isoleringsløsning, hever overflatetemperaturen, isolerer veggen og reduserer energiforbruket, samtidig som den opprettholder veggens evne til å "puste".
Multipor Isoleringssystem oppfyller alle spesifikasjoner for en sikker løsning mot sopp og råte, gir et godt inneklima og fungerer som en solid buffer mot kulderas fra ytterveggen.

Miljøvennlig produksjon

Multipor Isoleringsplate, laget av naturlige råvarer som kalk, sand og vann, gir deg en miljøvennlig og energieffektiv løsning. Den er produsert uten tilsetningsstoffer og utgjør dermed et rent og bærekraftig valg. Muligheten for gjenbruk av produksjonsrester er også til stede, da isolasjonsmaterialet er fri for skadelige fibre eller stoffer. Dette prinsippet gjelder for alle porebetongprodukter fra Xella, og understreker vår forpliktelse til å levere ikke bare høykvalitetsprodukter, men også bærekraftige løsninger for en grønnere fremtid.

Ytong Multipor er det optimale systemløsning for de som søker en bærekraftig tilnærming til innvendig isolering. Produktet er ikke bare økonomisk fordelaktig, men adresserer også de tekniske utfordringene knyttet til værforhold og inneklima, mens det forblir miljøvennlig og energieffektivt.

For ytterligere informasjon eller skreddersydde løsninger, ta kontakt med Xella Norge.

Referanseprosjekter fra Xella Norge AS

Nybygg av boliger i Ås kommune

Nybygg av boliger i Ås kommune

Nybygg | Ås | 200-300 Mnok

Nybygg av eneboliger tilsvarende 2 bygninger i Ås med 138 leiligheter. Selve ...

Sørlandets Kunstmuseum, Kunstsiloen

Sørlandets Kunstmuseum, Kunstsiloen

Nybygg | Kristiansand | 710 Mnok

Nybygg av kontorbygg i Kristiansand på 9 etasjer. Selve byggingen startet okt...

Rehabilitering av nasjonalmuseum for arkitektur i Oslo

Rehabilitering av nasjonalmuseum for arkitektur i Oslo

Rehab | Oslo | 5-10 Mnok

Rehab av museum i Oslo. Selve byggingen startet mai 2023 med en beregnet bygg...

Nybygg av leiligheter og oppføring av balkonge  på eksisterende bygg i bydel Frogner, Oslo

Nybygg av leiligheter og oppføring av balkonge på eksisterende bygg i bydel Frogner, Oslo

Nybygg | Oslo | 110 Mnok

Nybygg av leiligheter (blokk) tilsvarende 2 bygninger i Oslo med 81 leilighet...