YTONG Dekkelementer – brann- og råtesikkert gulv!

Dato: 9 Okt 2023

Xella Ytong Dekkelementer - et trygt gulvvalg. Disse naturlige byggematerialene gir god varmeisolering og tilpasses enkelt til ditt prosjekt.

Brann- og fuktsikre gulvelementer
Xella presenterer kvalitetskontrollerte Ytong Dekkelementer som tilbyr en sikker, rask og lett gulvløsning med høy byggeteknisk standard. Disse elementene, laget av naturlige råvarer som sand, kalk, sement og vann, er ikke bare brannsikre (Brannklasse A1/REI90), men gir også god varmeisolering takket være sin porestruktur. De er også enkle å tilpasse til prosjektets behov med lengder som kan nå opp til 7,5 meter.

Det perfekte underlaget til din bolig
Ytong Dekkelementer har en glatt overflate og god måltoleranse. Dette gjør at elementene ikke har behov for avretning og er det perfekte underlaget for mange typer byggemateriale, som for eksempel flis eller tregulv. I tillegg til å gi en solid konstruksjon, tillater Ytong Dekkelementer utkragning opptil 1,5 meter uten å skape kuldebro. Ytong Dekkelementer har også god lyddemping, og du får et motstandsdyktig gulv uten sopp- eller råteproblemer. Elementene er godkjent med inneklimamerket.

Ytong Dekkelement er et godt valg når du ønsker å oppnå optimal termisk isolasjon mot utendørs luft eller uoppvarmede rom. Dette systemet er spesielt designet for å sikre god tetting og varmebeskyttelse, som er avgjørende for å opprettholde et komfortabelt og energieffektivt innemiljø.

Effektivt og fleksibelt med Xella
Valg av Ytong Dekkelement gir deg de samme fordeler som ved valg av andre Xellaprodukter - fleksible byggemetoder, kort leveringstid og enklere byggeprosess. Xella Norge A/S tilbyr alt fra vegger, skillevegger, bjelker, til gulv og takelementer. Med våre produkter får du en helhetlig løsning fra én leverandør, noe som sparer verdifull tid i byggeprosessen. Xella Norge A/S beregner mengder og lager skreddersydde tegninger for prosjektet. Våre lagervarer kan leveres direkte til byggeplassen på kun tre dager.

Bli mer inspirert av hva Ytong Dekkelementer kan, og få alle de tekniske detaljer klare til ditt neste byggeprosjekt.

Ønsker du mer informasjon om Xellas Ytong Dekkelementer eller har du spørsmål til våre andre produkter? Xella bistår deg med omfattende rådgivning til ditt neste byggeprosjekt.

Kontakt våre tekniske spesialister og prosjektselgere her.

Referanseprosjekter fra Xella Norge AS

Nybygg av boliger i Ås kommune

Nybygg av boliger i Ås kommune

Nybygg | Ås | 200-300 Mnok

Nybygg av eneboliger tilsvarende 2 bygninger i Ås med 138 leiligheter. Selve ...

Sørlandets Kunstmuseum, Kunstsiloen

Sørlandets Kunstmuseum, Kunstsiloen

Nybygg | Kristiansand | 710 Mnok

Nybygg av kontorbygg i Kristiansand på 9 etasjer. Selve byggingen startet okt...

Rehabilitering av nasjonalmuseum for arkitektur i Oslo

Rehabilitering av nasjonalmuseum for arkitektur i Oslo

Rehab | Oslo | 5-10 Mnok

Rehab av museum i Oslo. Selve byggingen startet mai 2023 med en beregnet bygg...

Nybygg av leiligheter og oppføring av balkonge  på eksisterende bygg i bydel Frogner, Oslo

Nybygg av leiligheter og oppføring av balkonge på eksisterende bygg i bydel Frogner, Oslo

Nybygg | Oslo | 110 Mnok

Nybygg av leiligheter (blokk) tilsvarende 2 bygninger i Oslo med 81 leilighet...