Hebel brannveggselementer – Din beste sikkerhet mot brann!

Dato: 3 Apr 2024

Med 360 minutters brannmotstand, ingen røykgass eller nedbrytning av brann er Hebel brannveggselementer fra Xella det sikreste valget du kan ta.

Hebel Brannveggselementer, den ultimate løsningen for brannsikring i industribygg fra Xella Norge. Disse innovative elementene av porebetong representerer et skritt fremover i brannbeskyttelsesteknologi, opp til EI-M 240, og gir en rekke fordeler som ikke bare sikrer bedriften eller hjemmet ditt, men også bidrar til å gjøre den mer økonomisk bærekraftig.

Optimal brannbeskyttelse på høyeste nivå

Hebel Brannveggselementer er ikke-brennbare og formstabile. Med god trykkstyrke og lav vekt tilbyr Hebel en pålitelig løsning for brannseksjonering. Våre elementer er også motstandsdyktige mot fuktighet, og de blir ikke angrepet av råte eller sopp. Dette betyr at du kan være trygg på at din investering i brannsikkerhet vil vare lenge.

360 minutters brannmotstand

Vi vet hvor viktig det er å beskytte bedriften og hjemmet ditt mot brannskader. Derfor tilbyr Hebel Brannveggselementer en imponerende brannmotstand på hele 360 minutter, samtidig som at Hebel hindrer i at brannen sprer seg til andre tilstøtende rom. Dette gir deg den nødvendige tiden til å håndtere situasjonen og redusere potensielle skader på eiendom og liv. Hebel vil heller ikke falle sammen på grunn av varmen, men beholde sine statiske egenskaper. Dette redder liv. Med Hebel er du rustet til å møte utfordringene som følger med branntrusler.

Økonomisk smart valg

Brann- eller røykskader utgjør en alvorlig trussel mot virksomheters videre eksistens. Ved å velge Hebel Brannveggselementer investerer du ikke bare i din bedrifts sikkerhet, men også dens økonomiske fremtid. Våre elementer brenner ikke, og i tilfelle brann varmes de opp mye mindre og langsommere enn andre byggematerialer. Dette reduserer ikke bare risikoen for brannskader, men kan også bidra til å minimere forsikringskostnader og langsiktige vedlikeholdskostnader.

Bærekraftig og solid

Ved å velge Hebel Brannveggselementer tar du også et bærekraftig valg for miljøet. Våre elementer er laget av porebetong, et materiale som er resirkulerbart og bidrar til lavere CO2-utslipp sammenlignet med tradisjonelle byggematerialer. Med Hebel bidrar du til en mer bærekraftig fremtid samtidig som du sikrer bedriftens trygghet.

Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan Hebel Brannveggselementer kan beskytte din bedrift og bidra til dens suksess.

Referanseprosjekter fra Xella Norge AS

Nybygg av boliger i Ås kommune

Nybygg av boliger i Ås kommune

Nybygg | Ås | 100 Mnok

Nybygg av eneboliger i Ås. Selve byggingen startet mars 2022 med en beregnet ...

Sørlandets Kunstmuseum, Kunstsiloen

Sørlandets Kunstmuseum, Kunstsiloen

Nybygg | Kristiansand | 710 Mnok

Nybygg av kontorbygg i Kristiansand på 9 etasjer. Selve byggingen startet okt...

Rehabilitering av nasjonalmuseum for arkitektur i Oslo

Rehabilitering av nasjonalmuseum for arkitektur i Oslo

Rehab | Oslo | 5-10 Mnok

Rehab av museum i Oslo. Selve byggingen startet mai 2023 med en beregnet bygg...

Nybygg av leiligheter og oppføring av balkonge  på eksisterende bygg i bydel Frogner, Oslo

Nybygg av leiligheter og oppføring av balkonge på eksisterende bygg i bydel Frogner, Oslo

Nybygg | Oslo | 110 Mnok

Nybygg av leiligheter (blokk) tilsvarende 2 bygninger i Oslo med 81 leilighet...