Designfrihet og funksjonalitet i våtromsmiljøer

Dato: 16 Okt 2020

Kravene til moderne bad i private hjem og offentlige miljøer, handler om hygiene, enkel rengjøring, designfrihet og atmosfære. Med det utgangspunktet har Cosentino laget en baderomkolleksjon i en unik kvalitet som inviterer til funksjonelle komplette løsninger: vasker, dusjbunn og baderomsmøbler i perfekt samspill med selskapets storformatfliser i de to ledende merkene, Dekton® og Silestone®.

Jevnt materialvalg og enkel rengjøring
Karakteristisk for hele kolleksjonen er ønsket om kontinuitet, som gir muligheten til å skape funksjonelle, rene interiører gjennom et ensartet materialvalg - og formater som minimerer antall skjøter. Det skaper ikke bare skaper ro, men som også sørger for renheten som er avgjørende for å sikre et høyt nivå av beskyttelse mot bakterier.

Fokus på vasker og dusjbunn
Badekolleksjonen fokuserer på funksjonelle servanter og dusjbunner, som alle er produsert i en del og i størrelser fra små enkelvasker, til store løsninger med flere vasker. Cosentino tilbyr høy grad av fleksibilitet på kundespesifikke spesialløsninger som gjør produktene attraktive for nybygg og renoveringsprosjekter - og gir ikke minst 5 års garanti på produktene i baderomskolleksjonen.

Materielle kvaliteter
Baderomsamlingen inneholder to forskjellige materialkvaliteter:

Dekton®
Det ultrakompakte materialet Dekton® er en sofistikert blanding av over 20 naturlige mineraler og er produsert ved hjelp av avansert teknologi som endrer og komprimerer materialets naturlige struktur og får dem til å binde seg til hverandre. Null porøs Dekton® fås i et bredt spekter av farger og design med forskjellige utførelser, som alle har lav vannabsorpsjon, er flekkbestandig, slitesterke og ripebestandige. Dekton® egner seg godt for vegger, gulv, bordplater og ikke minst vasker og dusjbunn.

Silestone®
Robuste Silestone® består av + 94% naturlig kvarts, og er tilgjengelig i mer enn 100 farger med 3 forskjellige utførelser - fra dempede toner med tydelig referanse til naturstein til livlige og kreative designfarger. Silestone® oppfyller alle krav til hygiene, rengjøring og vedlikehold - og gir muligheter for et stort antall detaljer samt standardplater, jumbo-plater for vegg- og gulvmontering som vasker, dusjbunn og bordplater.

Teknisk rådgivning og sparring
På nasjonalt, så vel som internasjonalt, nivå tilbyr Cosentinos spesialiserte tekniske team råd og sparring i forbindelse med både renoveringsprosjekter og nybygg. Målet er delvis å spre kunnskapen om de mange tilpassede designalternativene og derved øke den daglige funksjonaliteten til det ferdige prosjektet - men også å sikre problemfri integrering i byggefasen.

Profesjonelt fellesskap
Cosentino inviterer sine profesjonelle partnere til et internasjonalt fagmiljø, Cosentino WE, der arkitekter, interiørdesignere, steinhuggere og designere får eksklusiv tilgang til kunnskapsdeling, nyheter og inspirasjon. Ta kontakt med Cosentino på telefon 64 98 50 70 for mer informasjon.

Referanseprosjekter Cosentino

Scandic Strandpark Hotel

Scandic Strandpark Hotel

Nybygg | Tårnby | 566 mio.kr

Nybygg . Selve byggingen startet april 2018 med en beregnet byggeperiode på 3...

Brittania Hotell

Brittania Hotell

Inv. reparasjon | Trondheim | 750 Mnok

Inv. reparasjon av hotell/restaurant som består av en bygning i Trondheim med...

Busted

Busted

Tilbygg | Silkeborg | 3-5 Mio.Kr

Tilbygg av forretninger/senter i Silkeborg på 2 etasjer. Selve byggingen star...