Dekton® Portfolio‘20 - klassisk eleganse

Dato: 10 Jun 2020

Kolleksjonen Dekton® Portfolio’20 er inspirert av klassiske stiler og naturlige toner. Fargene er laget for å passe til alle forskjellige typer arkitektoniske og designprosjekter, og er perfekte for både nåtid og fremtid med sin tidløse design.

Aeris er en farge som kan skilte med lyse toner med kremfarget detalj inspirert av hvit kalkstein. Denne nøytrale og subtile nyansen gir rom for et stort utvalg av kombinasjoner for forskjellige miljøer og arkitektoniske design.


Dekton® by Cosentino er laget med eksklusiv Sinterized Particle Technology (TSP), som er en innovativ ultrakomprimeringsprosess, og kan skilte med overlegne tekniske egenskaper, som motstand mot UV-stråler, riper, flekker, termiske støt og veldig lav vannabsorpsjon. Den er produsert i store formatplater (opptil 320 cm x 144 cm) i fem forskjellige tykkelser (0,4 cm, 0,8 cm, 1,2 cm, 2 cm og 3 cm) som gir et stort utvalg av kreative muligheter for arkitekter og designere for både kommersielle og boligprosjekter.. Dekton® har en rekke bruksområder fra gulv, fasader, kledning, benkeplater og trapper.


Eter, med sin mørke granittstruktur i svarte og gråtoner har en bakgrunn av milde kontraster, men har likevel en sterk samtidsstemning, noe som gjør den ideell til både innendørs og utendørs bruk.


Rem er inspirert av en av de mest elegante hvite steinene på markedet. Dens intrikate design, med brune og grå årringer og hint av gull, gjenspeiler den tradisjonelle og nesten lineære strukturen av Calacatta Lincoln. En av de største teknologiske nyvinningene i år er synkroniteten som oppnås mellom årringer og marmorering. Vi verdsetter Rem for sine fine årer under en diskret struktur, som tilbyr det ultimate i naturlig følsomhet.


Sasea, inspirert av Sahel Limestone, beholder den fremtredende tonen i denne populære tyrkiske steinen. Krem- og gråtonene viser et design som er fullt av detaljer og nyanser, som eksisterer i en myk, men kontrollert struktur.


Kovik, inspirert av naturlige materialer, har en struktur preget av subtile toner på en lys grå og nøytral bakgrunn. Den tilsynelatende enkelheten får den til å skinne, og gir rom for et bredt utvalg interiørmuligheter.

Referanseprosjekter Cosentino

Scandic Strandpark Hotel

Scandic Strandpark Hotel

Nybygg | Tårnby | 566 mio.kr

Nybygg . Selve byggingen startet april 2018 med en beregnet byggeperiode på 3...

Brittania Hotell

Brittania Hotell

Inv. reparasjon | Trondheim | 750 Mnok

Inv. reparasjon av hotell/restaurant som består av en bygning i Trondheim med...

Busted

Busted

Tilbygg | Silkeborg | 3-5 Mio.Kr

Tilbygg av forretninger/senter i Silkeborg på 2 etasjer. Selve byggingen star...