Dekton® Moone, inspirert av måneskinnets varme hvitfarge

Dato: 14 Feb 2022

Den ultrakompakte overflaten Dekton® by Cosentino, er stolte av å lansere fargen Moone.

Moone er en del av Solid Collection, en fargeserie preget av solide, nyansefrie farger perfekt for å skape enhetlig og velbalansert design.

 Moone er en varm, hvit nyanse inspirert av det mystiske og innbydende måneskinnet med sin varme glød. Takket være sin lyse og tidløse nyanse, bringer Moone lys og en følelse av romslighet til ethvert rom, og passer enhver plass og stil.

Les også: Bærekraft som en kjerneverdi

Dekton®, et karbonnøytralt produkt, er perfekt for bruk både utendørs og innendørs, som fasader, gulv, vegg- og møbelkledning, benkeplater til kjøkken og bad, dusjkar og servanter. Ved å være tilgjengelig i ulike tykkelser og plater i store format, er Dekton® et perfekt valg for fagfolk innen arkitektur og design, da anvendeligheten tillater å skape unike, eksklusive og fullt skreddersydde prosjekter. Videre sikrer egenskapene til Dekton® uovertruffen hardhet, styrke og holdbarhet.


 

Mer om Dekton® by Cosentino

Dekton® fra Cosentino er en innovativ og ultrakompakt karbonnøytral overflate for arkitektur- og designverdenen. Produsert med den eksklusive Particle Sintering Technology (PST), en innovativ ultrakomprimeringsprosess, er Dekton® en sofistikert blanding av råmaterialer som brukes til fremstilling av glass, banebrytende porselensfliser og kvartsoverflater.

Les også: Dekton – et funksjonelt smykke

Den har avanserte tekniske egenskaper, som eksepsjonell motstand mot ultrafiolette stråler, riper, flekker og termisk påvirkning, og har en svært lav vannabsorpsjonshastighet. Videre er den i stand til å gjenskape alle typer materialer med et høyt kvalitetsnivå, og den er produsert i store formatplater (på opptil 320 cm x 144 cm) og i fem forskjellige tykkelser (0,4 cm, 0,8 cm, 1,2 cm, 2 cm og 3 cm). Det er den perfekte overflaten for både innendørs og utendørs bruk: fasader, gulv, kledninger, benkeplater, servanter, etc.  I sin forpliktelse til bærekraft og sirkulær økonomi, er de ulike Dekton®-fargene laget med avfallsmaterialer fra produksjonsprosessen, som blir gjenbrukt og får et nytt liv. Siden 2016 er Dekton® by Cosentino EPD-sertifisert.

Dekton® er stjernen i store arkitektoniske og designprosjekter over hele verden, som Rafa Nadal Academy av Movistar i Manacor (Spania), boligbygget Valdebebas 127 i Madrid (Spania), 4* og 5* hotellene i Hipotels-kjeden i Palma (Spania), Gunni&Trentino-utstillingslokalet i Madrid (Spania), TOPA Sukaldería restaurant i San Sebastián (Spania), ToHa-bygningen i Tel Aviv (Israel), Kap West-bygningen i München (Tyskland), Archway-tårnet i London (Storbritannia), Le Meridian-hotellet i Yilan (Taiwan), Cap Ferrat-bygningen i Rio de Janeiro (Brasil), og restauranten The French Laundry, drevet av kokken Thomas Keller i California (USA).

Referanseprosjekter Cosentino

Amerikalinjen

Amerikalinjen

Rehab | Oslo | 150-200 Mnok

Rehab av hotell/motell som består av en bygning i Oslo med 134 leiligheter på...

Holmenkollen Park Hotell

Holmenkollen Park Hotell

Rehab | Oslo | 280 Mnok

Rehab av hotell/motell tilsvarende 4 bygninger i Oslo med 29 leiligheter. Sel...

Scandic Strandpark Hotel

Scandic Strandpark Hotel

Nybygg | Tårnby | 566 mio.kr

Nybygg . Selve byggingen startet april 2018 med en beregnet byggeperiode på 3...

Brittania Hotell

Brittania Hotell

Inv. reparasjon | Trondheim | 750 Mnok

Inv. reparasjon av hotell/restaurant som består av en bygning i Trondheim med...