Cosentino presenterer Dekton® Slim XGloss i unik høyglanset finish

Dato: 11 Des 2019

Dekton Slim 4mm har kommet i fargen Bergen fra Dekton Stonika XGloss Collection

Å forplikte seg til innovasjon og forskning for sine merkevarer og produkter er et sentralt mål for Cosentino-gruppen.

Som et resultat av det utrettelige kompromiss blir den revolusjonerende Slim-tykkelsen, som måler bare 4 mm, presentert for første gang i fire spektakulære farger med den polerte finishen på den ultrakompakte Dekton®-overflatenHalo (Solid XGloss-serien), Natura18, Arga og Bergen (Stonika XGloss-serien) tilbyr en unik glans. Den sublime I+D utført av fagfolk fra Cosentino har gjort det mulig å skape en teknologisk avansert og unik overflate på markedet, da det ikke er noe annet alternativ som kombinerer en slik tynnhet med en så ekstraordinær og spektakulær speillignende glans.

Fargen Halo fra Dekton Solid XGloss Collection finnes nå også i Dekton slim (4mm tykkelse)

Halo er en knust hvitfarge med diskré grånyanser. Myk og skarp som refleksjonen av en ren krystall.

Fargen Natura18 fra Dekton Stonika XGloss Collection finnes nå også i Dekton slim (4mm tykkelse)

Ved å kopiere selve kvintessensen i marmor med grå melering som fremhever den klassiske hvite overflaten, fremhever den også en glinsende, polert finish. Med alle fordelene Dektons tekniske egenskaper fører med seg er det slående fargespillet et resultat av den nanoteknologiske behandlingen og mekaniske poleringsprosessen den gjennomgår, som gir en krystallklar glans.

Fargen Arga fra Dekton Stonika XGloss Collection finnes nå også i Dekton slim (4mm tykkelse)

Dekton® Stonika Arga er inspirert av Taj Mahal-kvartsitt, og gir inntrykk av luksus med naturlig stein og egenskapene til Stonika. Den dramatiske strukturen styrkes av brun-gylne årer på en elegant krembakgrunn. Materialet får dybde og berikes med en hyperrealistisk grafikk i kombinasjon med med blendende glans.

Fargen Bergen fra Dekton Stonika XGloss Collection finnes nå også i Dekton slim (4mm tykkelse)

Med inspirasjon hentet fra naturlig Portobello-stein, streber Dekton®Stonika Bergen etter perfeksjon i fargetone, struktur og dybde. Skjønnheten til dens grå årer og skulpturelle mønster på en kremhvit bakgrunn. Et design fylt av personlighet og eleganse.

Dekton Slimåpner for mange nye bruksmuligheter. Her i fargen Opera fra Natural Collection Dekton Slim i fargen Kreta fra Industrial Collection

Denne lanseringen er del av ytterligere 10 referanser til den tynne kromatiske paletten som Cosentino introduserer internasjonalt med de mest sofistikerte, strukturerte og strukturrike tonene av Dekton® for å løfte hjemmets viktigste rom. I tillegg til de polerte finishene, er det også matt finish i seks farger: Aura15, Edora og Bromo fra Natural-kolleksjonen, og Trilium, Laos og Lunar fra Industrial-serien. Med denne utviklingen har Dekton® Slim en palett på 19 farger.

Slim er tykkelsen som har medført en fullstendig revolusjon innen arkitektur og designpanorama, og tilbyr en overflate som kombinerer de ekstraordinære tekniske og mekaniske egenskapene som kjennetegner Dekton®, med en mye finere tykkelse (4 mm) og en mye lettere vekt (10kg / m2). Den er også enklere å håndtere og installere.

Dekton Slim i fargen Kreta fra Industrial Collection

 

Dekton® Slim har blitt vist frem på viktige arkitektur- og designutstillinger, som Milan International Furniture Fair (Italia), KBIS (USA) og Espacio Cocina SICI (Spania), og responsen fra både profesjonelle og sluttkunder har vært veldig positiv. Anerkjente arkitekter og designere har erkjent at Dekton® Slim er det sektoren trengte.

I løpet av sin korte levetid skaffet Dekton® Slim førsteprisen i kategorien “Produktinnovasjon gullprisen” under British Designer Kitchen & Bathroom Awards 2019, og den er finalist i EK&B Business Award 2019 i delen “Best Surface”, også i Storbritannia.

 

Referanseprosjekter Cosentino

Scandic Strandpark Hotel

Scandic Strandpark Hotel

Nybygg | Tårnby | 566 mio.kr

Nybygg . Selve byggingen startet april 2018 med en beregnet byggeperiode på 3...

Brittania Hotell

Brittania Hotell

Inv. reparasjon | Trondheim | 750 Mnok

Inv. reparasjon av hotell/restaurant som består av en bygning i Trondheim med...

Busted

Busted

Tilbygg | Silkeborg | 3-5 Mio.Kr

Tilbygg av forretninger/senter i Silkeborg på 2 etasjer. Selve byggingen star...