Wavin Tegra

Dato: 21 Okt 2022

Byer i vekst, økt nedbør og et klima i stadig endring er utfordringer som vi allerede møter og de vil bli enda større i fremtiden. For at vi skal kunne møte disse utfordringene fremover, må vi finne gode løsninger og produkter med høy kvalitet.

Det er vårt mål å være en pålitelig partner, slik at vi sammen kan løse fremtidens klimaendringer på en bærekraftig og miljøvennlig måte. Du kan lese mer om våre tanker om vann i byer, fremtidens utfordringer og mye mer i vårt infrastruktur magasin.
Bestill her

WAVIN TEGRA KUMMER
Wavin Tegra inspeksjonskummer er enkle å installere, gir enkel adkomst, har et stort bruksområde og er holdbare. Alt dette gjør dem til det ideelle valg til offentlige spillvannssystemer. Tegra Kumprogram inneholder stigerørsdimensjonene Ø425, Ø600 og Ø1000. Kombinert med de fleksible muffene tilbyr Wavin et bredt utvalg av kumløsninger, som gir prosjekterende og entreprenører enkel tilpasning i rørtrasé. 

TEGRA KONFIGURATOR
Wavin har nå kommet med en Tegra- konfigurator som lar deg lage et detaljert design av Tegra Nedstigning- og inspeksjonskummer på en enkel og intuitiv måte. Dette resulterer i at du mottar en fullstendig materialliste, en teknisk rapport eller et grunnlag for en bestilling.  

Du kan prøve Tegra konfiguratoren her

BESTILLING AV KUMPLAKAT
Vi har når fått en ny kumplakat, kumplakaten viser Wavins brede kumsortiment med NRF-nummer, bilder og tabeller – som viser en fullstendig oversikt over deler og tilbehør, samt hvordan disse passer sammen. Vi har nå en brettbar utgave av kumplakaten, perfekt å ha med seg ut til kunder eller på anleggsplassen. Her finner du en komplett oversikt over våre kumløsninger for spill- og overvann. I sammenbrettet tilstand er den i størrelse A5 og utbrettet i A3.
Bestill i dag!