Effektiviser prosjektene med vårt BIM senter

Dato: 25 Mai 2022

Uansett hva slags type prosjekt du jobber med, enten det gjelder bygg eller infrastruktur ønsker Wavin å være en pålitelig partner i en tidlig fase av designprosessen gjennom hele prosjektets livvsyklus.

Wavin har som et digitalt ledende selskap utviklet egne innholdspakker for VVS og VA i Revit, samt et VA-bibliotek med digitale 3D-modeller av produkter som er fritt tilgjengelige i Novapoint og Focus Vardak. BIM utgjør et ledende verktøy når det kommer til kvalitetssikring, forenkling av samarbeid, forvaltning, drift og vedlikehold av bygninger og infrastruktur. BIM gjør det rett og slett enklere for alle i byggebransjen å samarbeide, kommunisere og ferdigstille prosjekter, uten at det koster noe ekstra.

Ved å bruke BIM fra starten av et prosjekt kan man opprette en 100 prosent nøyaktig 3D-modell ned til minste detalj. Wavins BIM-system genererer også en komplett produktliste, som er klar til innkjøp og bestilling, slik at innkjøperen unngår å bestille for mye eller for lite. På den måten leveres riktige mengder til riktig tid, og avfall på byggeplassen reduseres. Det er en fordel i en tid der bransjen opplever knapphet på byggematerialer og det er et stort fokus på miljø og bærekraftige løsninger.

Og hva skjer når både prosess og samarbeid effektiviseres? Kostnader og tidsbruk går ned. Ønsker du å komme i gang, registrer deg i vårt BIM senter .

Vi i Wavin forstår dine utfordringer og det konstante presset med å balansere tid og kost uten å gå på bekostning av kvalitet. Med et komplett sett med design- og kalkulasjonsverktøy for både VA- og VVS bransjen i kombinasjon med prefabrikasjon, kan vi hjelpe deg med å levere prosjekter raskere, og ikke minst identifisere feil på forhånd. Alt dette vil resultere i en mer kostnadseffektiv måte å jobbe på.