Wavin som partner – Vi forstår dine utfordringer, og det konstante presset med å redusere tid og kost, uten at kvaliteten lider.

Dato: 21 Mar 2022

Ønsker du å vite mer om hvordan Wavin kan forenkle din hverdag som entreprenør? Med Wavin som partner kan du dra nytte av vår ekspertise, både når det gjelder prosjektering og produktkunnskap.

Under Arctic Messen holder vi et eget seminar om planlegging av infrastrukturprosjekter.   Wavin kan bistå med grundig og avansert design og tilbyr totalpakker med produkter og tjenester til et stort utvalg prosjekter.  Med et komplett sett av design- og kalkulasjonsverktøy sammen med prefabrikasjon, effektiviserer vi byggeprosessen bl.a gjennom bygningsinformasjon modellering- BIM. 

Vår BIM ingeniør, Oleksandra vil på seminaret snakke om blant annet leverandørens rolle i et modellbasert prosjekt. Her får du det beste fra to verdener, både den praktiske og digitale. Vi stiller med en unik mulighet til å få et tredimensjonalt innblikk i våre produkter ved hjelp av VR briller. I tillegg møter du våre dyktige selgere og kan se våre produkter.

Ønsker du å vite hvordan Wavin kan bidra med å forenkle din hverdag som entreprenør? Har du lyst til å få et unikt tredimensjonalt innblikk i våre produkter og løsninger – meld deg på vårt seminar!

Meld deg på seminar her.