Norsk Wavin - En pålitelig partner

Dato: 6 Feb 2023

Norsk Wavin har et ønske om å være en pålitelig partner for våre kunder. Det betyr at vi ønsker å være involvert tidlig i prosjektet for å ha mulighet tilå bidra med smarte og kostnadseffektive systemløsninger.

Hovedfordelen med å bruke produktspesifikke BIM-objekter (i starten av designprosessen) er at det gir enorme tids-og kost besparelser, minimering av designfeil og sene endringer i BIM modell. I tillegg får du en nøyaktig produktliste med all produktinformasjon som kan sendes direkte til bestilling, og hjelper å utvikle en nøyaktig fremdriftsplan.
Se Wavins innholdspakker i BIM Revit her.


Vår BIM ekspert Oleksandra Furman hjelper deg med å finne den beste løsningen til ditt prosjekt.

Vi tilbyr også Mix og Match, som gjør at kunden kan velge mellom forskjellige avløpssystem avhengig av behov. Ved å blande de ulike systemene skaper vi en kostnadseffektiv løsning uten at det går på bekostning av lyd- og brannkrav. Nå installeres de ulike rørsystemene i henhold til de forskjellige lydkravene i bygningen.

Anbefalingen fra Wavin er å bruke standardrørene Wafix PP i områder der lydkravene er lave og spare AS+ eller SiTech+ til områder med høyere krav. Ved bruk av Mix & Match gir Wavin en systemgaranti på alle tre systemene i ett og samme prosjekt. 

Last ned Mix og Match datablad her