Skyvegrind fra Hörmann: frittbærende konstruksjon med høy sikkerhet

Dato: 16 Nov 2022

En skyvegrind sikrer uteområdet til din bedrift. Våre skyvegrinder i aluminium er et godt valg for områder med store åpninger. Disse grindene er solide og ser moderne ut. Grindene fra Hörmann kan leveres i forskjellige dimensjoner avhengig av bredden på åpningen.

Skyvegrind og skyveport fra Hörmann | Den ideele gjennomkjørings-beskyttelsen | Hoermann.no

Komplett områdesikring fra én og samme leverandør
Mobile kjøretøysperrer, automatiske pullerter, automatisk bom og skyvegrind – hos oss får du alt fra én og samme leverandør.

Alle produkter innen områdesikring fra Hörmann er sertifisert etter internasjonale standarder. Vi kan levere spesialiserte styring- og betjeningskonsept, som er utviklet og tilpasset dine behov. Våre produkter er eksakt tilpasset til hverandre og garanterer høy driftssikkerhet.

Områdesikring for mer sikkerhet | Hörmann | Hoermann.no

Fra Nordkapp til Lindesnes – Hörmanns landsdekkende nettverk av serviceteknikere og montører
Med seks driftsavdelinger og 90 serviceteknikere, som er spesialister på riktig og sikker montering, er Hörmann til stede i hele Norge, fra Nordkapp til Lindesnes. Hörmann står ikke bare for høy produktkvalitet, men tilbyr også høy servicekvalitet uansett hvor i landet du befinner deg. Driftsavdelingene ligger i Oslo, Trondheim, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Tromsø.

Med vår 24-timers vakttelefon og utrykning garanterer vi færre driftsstopp og kontinuerlig drift.

Hörmann Serviceavtale: 24 timers vakttelefon med utrykning. | Hoermann.no

Brosjyre områdesikring