Automatiske bommer til alle formål

Dato: 5 Jul 2023

Uansett behov, kan du være trygg på at Hörmann har en bomløsning som passer.

Trenger du bom til en parkeringsplass, hyttefelt, boligområde, bedrift eller et tunnelanlegg? Hörmann leverer automatiske bommer i de fleste størrelser og til alle tenkelige bruksområder. Fra små bommer med sperrebredde på 3,75 meter til kraftige bommer på 10,47 meter til bruk på større veianlegg og tunneler. De kan leveres med alle typer adgangskontroll og betjeningssystemer; fra induksjon, bluetooth til radiostyring m.m.

Alle bomløsningene er monterings- og servicevennlige, noe som forenkler vedlikehold. Komponenter kan enkelt monteres og vedlikeholdes på grunn av bommens modulære konstruksjon. Hörmann leverer komplette løsninger som er ferdig konfigurert og klar til bruk. For å garantere høy driftssikkerhet, testes alle komponenter nøye under montasjen.

Bommene robuste og godt sikret mot hærverk. Styreenhet er direkte integrert i bomhuset og er godt beskyttet. Sikkerheten for kjøretøy og gående er også godt ivaretatt. Bommene kan leveres med Widescanner som overvåker et forhåndsdefinert område rundt bommen og kan gi åpningssignal og stoppsignal. Widescanner oppdager om kjøretøy eller mennesker kan komme i klem og stopper bommen automatisk før skade oppstår.

En bom som er defekt, skaper fort store problemer. Hörmann har et landsomfattende serviceapparat som står klart til å rykke ut på kort varsel ved driftsstans. Heldigvis skjer det sjeldent med Hörmanns automatiske bommer. De er nemlig konstruert for røffe norske forhold, med store variasjoner i vær og vind.

Dette er våre modeller:

SH 50 og SH 100
Oval bomarm. Egner seg til sikring av private parkeringsplasser eller bedriftens uteområde. Begge modeller leveres med oval bomarm og integrert LED-belysning i dekselet.

SH 50 leveres med en sperrebredde på opptil 4,71 meter. Egner seg for områder med opptil 500 passeringer per dag.

SH 100 kan leveres med en maksimal sperrebredde på opptil 5,75 meter. Beregnet på  maksimalt 1000 daglige passeringer.

SH 300
Flat bomarm, leddet bomarm eller rund bomarm. Maksimal sperrebredde på 3,75 meter. Åpningshastigheten på 2,4 sekunder i kombinasjon med opptil 5000 mulige passeringer i løpet av en dag, gjør at denne modellen godt egnet i trafikkerte områder. Med opp til 10 millioner sykluser totalt har denne bommen en lang levetid.

SH 600
Flat eller oval bomarm. Robust konstruksjon. Med 1600 sykluser per dag og en åpnings- og lukketid på under 8 sekunder, egner seg denne modellen seg til områder med mange passeringer. Maksimalt sperrebredde 6,14 meter. 

SH 800
Rund eller åttekantet bomarm. Svært robust. Sperrebredde på opp til 10,47 meter. Åpnings- og lukkehastigheten ca 12 sekunder. SH 800 egner seg for områder med maksimalt 240 passeringer per dag. En ekstra støttepost på andre siden av veien kan sørge for økt stabilitet av bomkonstruksjonen. Disse automatiske bommene kan utstyres med ekstra pendelstøtte, gitter for økt sikkerhet og ekstra støttepost (ekstra utstyr).

Brosjyre