Sikkerhet i fokus med pullerter fra Hörmann

Dato: 26 Sep 2022

Sertifiserte løsninger, som garantere høy sikkerhet og smidig trafikkflyt.

Behovet for trygghet og sikker ferdsel i det offentlige rom er økende.

Områder med mye trafikk av både gående og kjørende er ofte krevende å sikre på en adekvat måte. Hörmann tilbyr et bredt utvalg av forskjellige typer pullerter. Alle våre løsninger er sertifiserte i henhold til internasjonale standarder og muliggjør samtidig en smidig trafikkflyt og bruk av området.

Pilomat og Hörmann: over 20 års erfaring i bransjen
Pilomat er en ledende produsent av et bredt utvalg av pullerter og andre produkter innen områdesikring, med over 20 års erfaring. Kvalitet og innovasjon har siden oppstart vært primus motor i bedriften.

I 2017 ble Hörmanngruppen majoritetseier av Pilomat og utvidet i denne forbindelse produktsegmentet sitt med høykvalitets produkter innen områdesikring.

- Nå kan kundene våre endelig kjøpe alt de trenger fra én leverandør og får kompetent støtte lokalt gjennom vårt stort nettverk av serviceteknikere og montører, sier Svein Sørlie, daglig leder av Hörmann Norge AS. 


Hörmann Pilomat pullerter på Aker Brygge. Prosjekt montert av Laud Produkter.

Fra Nordkapp til Lindesnes – Hörmanns landsdekkende nettverk av serviceteknikere og montører
Med seks driftsavdelinger og 90 serviceteknikere, som er spesialister på riktig og sikker montering, er Hörmann til stede i hele Norge, fra Nordkapp til Lindesnes. Hörmann står ikke bare for høy produktkvalitet, men tilbyr også høy servicekvalitet uansett hvor i landet du befinner deg. Driftsavdelingene ligger i Oslo, Trondheim, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Tromsø.

Med vår 24-timers vakttelefon og utrykning garanterer vi færre driftsstopp og kontinuerlig drift.

Hörmann tar ansvar for miljøet og fremtiden
Hörmann er opptatt av kvalitet, energieffektivitet og miljø. Hörmann brenner for innovative løsninger, og for oss starter dette på detaljnivå. Alle hydrauliske pullerter leveres derfor med biologisk nedbrytbar olje som standard, uten tillegg i prisen.

Produkter som varer - også under norske forhold
I kystnære og saltholdige områder er det risiko for korrosjon og rustdannelse. Derfor har Hörmann nå utviklet en egen rustbeskyttelse (offshore overflate behandling) spesielt med tanke på slike forhold. Pullerter med rustbeskyttelse fra Hörmann har blitt testet i henhold til ISO 9227 og tilfredsstiller kravene i korrosjonsklasse C5.

Last ned brosjyre eller les mer på www.hoermann.no.