Møbelserien MODULUS – Design ditt eget kontor

Dato: 17 Jan 2018

Din kontorinnredning skal være tilpasset dine behov - ikke omvendt.
Med møbelserien Modulus blir kontoret ditt slik du har tenkt deg. Møbelserien har gjennomtenkte funksjoner men måltilpassede moduler som kan kombineres på undelig mange måter. Dette sammen med mye oppbevaringsplass og mange fargevalg gjør at du kan skreddersy en løsning som passer dine behov - uansett om du jobber på et lite hjemmekontor, åpent kontorlandskap eller et tradisjonelt cellekontor.

KOMBINER ETTER BEHOV

Modulus er skapt for at du skal kunne tilpasse utførelse og egenskaper etter dine spesifikke behov. Når du har valgt hyllemoduler kan du komplettere med et av våre understell. Du kan velge mellom justerbare føtter, sokkel, ben eller hjul. Fargetilpassede håndtak er inkludert i oppbevaringsmøblene, men vil du ha litt mer eleganse i hverdagen kan du kjøpe våre lekre håndtak og føtter i messing. Ta også en titt på vår smarte og fleksible arbeidsøy. Med fire hyllemoduler, fire hjulsett og en bordplate får en romslig arbeidsflate med mye oppbevaring, som enkelt kan flyttes rundt ved behov.

"Tanken bak Modulus var å skape en serie som vi enkelt kan tilpasse til våre ulike kundegrupper. Oppbevaringsmodulene består av et rammeverk som du kan fylle med innredningsløsninger og luker som passer for deg." - Elin Basander André (Designeren bak Modulus)

Stasjonære skrivebord
Modulus faste skrivebordsserie består av mange ulike valgmuligheter, slik at du kan matche ditt skrivebord med det du måtte ønske av oppbevaringsmøbler. Stativet finnes i ulike former, hvilket uttrykk vil du ha?

Se Modulus stasjonære skrivebord ?
Hev- og senkbare skrivebord
Hvorfor sitte når du kan stå? Varier arbeidsstillingen din igjennom dagen og bytt på å jobbe stående og sittende. Modulus hev- og senkbare skrivebord er justerbare mellom 640 mm og 1290 mm. Med et knappetrykk kan du enkelt justere skrivebordet etter din kropp og dermed får du en ergonomisk løsning som passer akkurat deg.

Se Modulus hev- og senkbare skrivebord ?
Fleksibel oppbevaring
Med fleksible oppbevaringsløsninger kan du lett skape en organisert arbeidsplass. Velg mellom oppbevaringsløsninger som skjuler rot og permer, sånn som skap eller velg åpne løsninger med hyller.

Vi har mange høyder, trenger du enda høyere eller bredere løsninger kan du bygge på med våre forskjellige moduler. Sett inn tidsskrifthyller, skuffemoduler eller topphyller for et personlig preg på din kontorinnredning.

Se Modulus oppbevaring ?
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår