Effektiviser logistikkarbeidet med AJ Produkter

Dato: 17 Aug 2022

På sentrallageret til AJ Produkter i Halmstad som er ca. 59.000 kvadratmeter er det blant annet satt opp ULTIMATE pallereoler.

Hyllesystemer som er gjennomtenkt kan både redusere bedriftens kostnader og effektivisere logistikkarbeidet. Vi har produktene du trenger!

Å velge riktig oppbevaringssystem kan være vanskelig, det er mange spørsmål som må besvares for å kartlegge hvilke hyller som bør benyttes hvor. Du skal være trygg på at lagerhyllene du velger har kapasitet til å holde produktene som oppbevares. Vi har et bredt utvalg – for å sikre nettopp dette!

For å hjelpe deg på veien har vi kort oppsummert litt om de ulike type hyllene som kan brukes i ulike settinger. Dersom du skulle behøve hjelp til ditt spesifikke prosjekt står vår prosjektavdeling klar til å hjelpe deg. Ønsker du mer informasjon om våre oppbevaringssystemer er våre kundebehandlere klare til å hjelpe deg.

Kontor, arkiv og lager
Arkivhyller og lagerhyller finnes i mange ulike varianter. Skal hyllen brukes til oppbevaring av lettere filer og ringpermer holder en enkel arkivhylle. Robuste konstruksjoner passer bedre på lager der tyngre gods skal oppbevares. En arkiv- eller lagerhylle kan passe i ulike miljøer – det viktigste er at kapasitet og konstruksjon passer det som skal stå på hyllene.

Enklere kontorhyller bør i noen tilfeller festes til veggen, de kraftigere hyllene kan stå fritt slik at man har tilgang fra begge sider. Det finnes også hyller som kan monteres helt uten skruer.

Veggmonterte hyllesystemer er et utmerket valg for oppbevaring av lettere gjenstander, eksempelvis ringpermer. En bærelist skrus fast på valgt flate og hengslene monteres på listen. Hylleplatene kan plasseres i valgfri avstand og høyde. Det finnes veggsystemer både med og uten hyllegavler. Praktisk og plassbesparende oppbevaring som med fordel kan brukes i boden.

Hyllesystem MIX

Hylle POWER

Verksted og industri
Grenreol er en reol utformet for at man på en sikker måte kan oppbevare lange, tunge materialer som rør, bjelker, konstruksjonsstål eller treplater. I grenreolen kan du oppbevare ting med ulik størrelse og vekt. Objektet kan oppbevares horisontalt på grenreolens armer, som gjør det lettere å håndtere og komme til, enten manuelt eller med en gaffeltruck. Grenreolen kan bygges på ved hjelp av flere armer, om det er behov for oppbevaring av lengre produkter.

Dekkreol gir praktisk oppbevaring for dekk av ulike typer og størrelser. Dekkreolene finnes i flere ulike størrelser og kan enkelt bygges på både i lengden og høyden, for å få plass til alt du måtte trenge.

Pallesystemer består av rammer og bjelker, og det leveres uten hyller – pallene hviler i stedet på bjelkene. Det finnes mange ulike typer av pallereoler, med ulik dybde og høyde, som alle er bygget for lagring av paller i horisontale rader over flere nivåer. Du trenger tilgang til en gaffeltruck for å laste pallene av og på hyllene.

Smådelsreoler er lagerhyller som leveres komplett med bokser eller bakker. De passer for å lagre og organisere komponenter og smådeler som for eksempel skruer eller reservedeler. Smådelsreoler gir raskt og enkelt tilgang til det som oppbevares samtidig som oppbevaringen holdes strukturert og minimerer risikoen for at smådelene forsvinner.

 Pallereol ULTIMATE 

Dekkreol TRANSFORM

Butikk og restaurant
Butikkhyller er som navnet avslører hyller for å eksponere og oppbevare varer i butikk. Men butikkhyller kan også brukes i andre miljøer, som lager, verksteder eller garasjer. Butikkhyller er veldig allsidige og gunstige for flere formål, og dekker et bredt spekter av bruksområder.

Næringsmiddelgodkjente hyller passer for oppbevaring av næringsmidler i butikk- eller lagermiljøer som har høyere krav. Hyllene finnes i ulike størrelser tilpasset for kjøl- eller fryserom. Hylleplaten er næringsmiddelgodkjent og er derfor gunstig i miljøer hvor hygiene er viktig. De er utformet slik at det er enkelt å rengjøre og samler minimalt med støv.

Se AJ Produkter sitt utvalg av lagerhyller her

Fire fordeler med en effektiv lagerflyt
Slik får du orden rundt arbeidsbenken
Når lagring er halve jobben
Få det ultimate lageret med en godt tilpasset pallereol