Vi skal på Bygg Reis Deg! Kommer du?

Dato: 18 Okt 2021

Vi skal på Bygg Reis Deg-messen! Kom innom oss på stand og bli bedre kjent med oss, se nye produkter og oppdag smarte innredningsløsninger. Du finner oss i hall C, plass C02-19. Hent din gratisbillett her.

Bredde og erfaring - det beste fra to verdener
Vårt sortiment og vår kunnskap strekker seg fra pallereoler, arbeidsbenker og garderober til kontormøbler og innredning for offentlige lokaler. Kontormøbler er helt klart en av våre spesialiteter, men vi regner oss mest som en helhetlig leverandør til å forbedre arbeidsplasser. Hos oss finner du det du trenger for å forbedre arbeidsplassen din.

AJ Prosjekt - fra visjon til virkelighet
Å innrede en arbeidsplass er et stort ansvar, og da kan det være godt å ha et dedikert team med innredningseksperter å støtte seg på. Våre prosjektselgere veileder deg fra planlegging til innflyttingsdag – uansett om det gjelder et enkelt rom eller hele kontoret. Ingen prosjekter er for store eller for små for oss!

Vårt ansvar
Vi tenker alltid på miljøet når vi lager nye produkter, og stiller høye krav til at våre leverandører skal ligge i framkant når det kommer til bærekraft. Det at vi er ISO 9001- og ISO 14001-sertifisert bekrefter vårt engasjement for både planeten vår og for kvaliteten som kundene skal forvente av oss. Vi gir årlig ut vår egen bærekraftsrapport som oppsummerer våre bærekraftsaktiviteter. Les rapporten her.

Kvalitet i alle ledd
Kvalitet er viktig for oss, nettopp fordi vi vet hvor mye det har å si for hverdagen på jobb. Du skal føle deg trygg når du investerer i arbeidsplassen, derfor får du nå 7 års på hele vårt sortiment. Store deler av vårt sortiment produseres i våre egne fabrikker. Les mer om hva vi mener om kvaliteten på våre produkter her.

Har dere planer om å innrede på arbeidsplassen og lurer på hva vi kan gjøre for deg? Les mer her!