Produkter som tåler å bli brukt – år etter år

Dato: 15 Nov 2021

Det er mange grunner til å velge våre produkter når du forbedrer arbeidsplassen. God kvalitet, gode priser og rask levering er noen. Les om flere fordeler her.

Kvalitet i alle ledd
Vårt kontinuerlige fokus på kvalitet tar aldri slutt, og på den måten sikrer vi at produktene oppfyller de funksjonene og kravene de skal ha – også over tid. Du skal føle deg trygg på å oppgradere arbeidsplassen med våre produkter, derfor har nå hele vårt standardsortiment 7 års garantitid.

Design som løser hverdagsutfordringer
Vårt mål er å tilby møbler, innredning og utstyr som bidrar til å bedre og effektivisere arbeidsmiljøer. På vegen dit er vi blant annet innom vår egen designavdeling som hjelper oss å skape kvalitetsprodukter med et eget uttrykk og samtidig tilpasse de etter dine behov. Les mer om vår designprosess her.

Produksjon i to egne fabrikker
Egenproduksjonen vår er en stor fordel for oss, både når vi utvikler nye produkter og for vareflyten, da fabrikkene våre står for leveranser av en tredjedel av sortimentet vårt.

Å ha egne fabrikker gir også en ekstra tyngde til vårt kvalitetsarbeid ettersom vi vet at produksjonen utformes for å gi det beste mulige resultatet. Gang etter gang. Les mer om vår egenproduksjon her.

Ett komplett innredningsforslag
Vil du se eksempler fra virkeligheten på hvordan vi hjelper bedrifter med å effektivisere og fordbedre deres arbeidsmiljø?

Sjekk ut hva våre prosjektselgere har gjort for Airshoppen og Beslag Design.


«Ingen produkter, ikke engang våre egenproduserte, har snarveier inn i sortimentet.» -Jan Bengtsson, kvalitetsansvarlig i AJ Produkter.

 Jevnlige kvalitetskontroller
Ingen produkter tas inn i sortimentet uten først å ha blitt godkjent av vår kvalitetsavdeling. Fortløpende kvalitetskontroller og oppfølging av reklamasjoner garanterer at produktene oppfyller våre strenge krav – også over tid. Les mer om vårt kvalitetsarbeid her.

Produkter som holder seg i verdi
For at vårt sortiment skal være relevant både i dag og i morgen, følger vi utviklingen i alle områder vi opererer i. Ettersom vi ønsker å tilby produkter som holder seg i verdi, prøver vi å se mest på de store linjene. Trendene skifter, mens en funksjon er livslang.

Vil du motta informasjon om nye produkter og tips til hvordan du kan gjøre din arbeidsplass bedre? Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og vær i tillegg tidlig ute med å få våre beste tilbud.