Fra enkel sofa til uendelige muligheter

Dato: 1 Jun 2022

Moderne, allsidig og påbyggbar – tre ord som beskriver vår modulsofa-serie VARIETY fra AJ Produkter! Sofaen byr på en rekke muligheter og kan tilpasses til alle rom, små så vel som store. Hvis dere trenger et sted for å samles, samarbeide eller ta en velfortjent pause har VARIETY mye å by på, løsningene er uendelige.

Et sted for kunnskapsutveksling
I dag er kontorer mer enn bare skrivebord og skoler mer enn elevbord. Det er plasser hvor mennesker møtes og omgås. En godt gjennomtenkt utforming av samarbeidsflater legger til rette for møter mellom mennesker med ulik erfaring, utdanning og bakgrunn. Der kan de utveksle kunnskap og ha det hyggelig.

Noe så enkelt som sittemøbler kan gjøre en stor forskjell for hvordan vi trives og hvordan vi interagerer med hverandre. Å skape rom i rommet med hjelp av sofaer og loungemøbler skaper raskt et møtepunkt for både samarbeid og småprat. Selv om antallet sitteplasser ikke er vesentlig vil det få alle til å kjenne seg inkludert og velkommen. Det bygger samhold på arbeidsplassen og gir følelsen av tilhørighet.

Kun fantasien setter grenser
Modulene i VARIETY-serien fra AJ Produkter kan settes sammen til mindre eller større enheter og plasseres hvor det måtte passe – langs veggen eller midt i rommet. Derfor har det ingen betydning om rommet er stort eller lite, VARIETY kan tilpasses til rom i alle størrelser. Du kan bygge VARIETY rundt rommet eller rommet rundt VARIETY!

Langsiktig investering
Modulene kan bygges om eller utvides ettersom behovet endrer seg. Kanskje dere flytter inn i nye lokaler som trenger en helt annen innredningsløsning? I så fall kan du enkelt sette sammen sofaen på en ny måte, bygge på den eller komplettere med ulike enheter etter eget ønske.