QBUS – Oppbevaring for hele arbeidsplassen!

Dato: 3 Apr 2024

En påbyggbar og fleksibel modulserie som forenkler orden og system. Møbler hele arbeidsplassen med en og samme serie, og skap en helhetlig innredningsløsning der oppbevaring og design går hånd i hånd.

Når vi designet oppbevaringsserien QBUS hadde vi i tankene at vi ønsket å lage en serie som oppfyller, så godt som, alle oppbevaringsbehov du kan se for deg i en bedrift. Stort som lite, i oppstartsfasen eller voksende. Med QBUS har du en komplett serie med oppbevaringsmøbler der du kan velge mellom klassiske bokhyller og skap til postsortering og kombinasjonsmøbler med sitteflater. Fordelen med QBUS er at du med en og samme serie har oppbevaring til alt fra resepsjonisten sine behov til tingene du bruker daglig på kontoret og låsbare skap for personlig oppbevaring i garderoben.

Selv kaller vi QBUS for en moderne serie – og tidløs. Serien har et klassisk design, som gjør at det passer inn i de fleste miljøer. Grunnen til at serien har det lille ekstra, er det brede utvalget av modeller som gjør at du kan lage en personlig kombinasjon av møbler. Det finnes ingen fasit på hvordan du skal innrede med QBUS, du velger helt selv – etter behov, meninger og smak.

Vokser bedriften din? Da kan QBUS vokse med deg! Denne serien gir deg mulighet til å ekspandere eller ommøblere, ettersom dine behov endres. Modulkonseptet gjør at alle møbler passer sammen, uansett størrelse og modell. En liten skuffeseksjon passer sammen med større skap, og et lavt sittemøbel kan uten problemer passeres inntil en bokhylle. Bytter du lokaler, vokser eller bare vil ommøblere så gjør QBUS det enkelt for deg.

Møbler midt i rommet, langs veggene eller bruk det som soneinndeler. Mange enheter i QBUS-serien kan brukes som mer enn bare ren oppbevaring. Sett flere moduler rygg mot rygg midt i rommet for en romdeler, få en mer personlig sfære rundt ditt skrivebord med et høyt sideskap eller utnytt korridoren for en kombinert oppbevaring og sitteplass.

QBUS er tegnet og designet på vårt hovedkontor i Halmstad av våre egne designere Cecilia Stööp, sammen med den eksterne designeren Mikael Warnhammar. En av de store fordelene med å ha en egen designavdeling er at våre designere sammen med produktsjefer og produktutviklere kan kartlegge hva vi mangler i vårt sortiment, bruke ekstra tid på produksjonsprosessen og komme ned på detaljnivå når de skal designe nye produkter.