Slik får du orden rundt arbeidsbenken

Dato: 27 Mar 2023

Har du en solid arbeidsbenk som både er tilpasset deg og dine arbeidsoppgaver? Fantastisk, da er halvparten av jobben gjort! Den andre halvparten handler om det generelle arbeidsmiljøet. Har du alt du trenger lett tilgjengelig? Her er noen tips til hvordan du enkelt holder orden på små og store arbeidsverktøy slik at du kan jobbe effektivt!

Vegghengte verktøypaneler
Et verktøypanel på veggen over arbeidsbenken er perfekt for å få et raskt overblikk, og du har alltid dine mest brukte verktøy lett tilgjengelig. Verktøypanelene kommer i flere størrelser og kan monteres både horisontalt og vertikalt, alt etter utformingen på rommet. For å få en løsning som passer dine behov kan du komplettere med forskjellige kroker og holdere – og plassere de hvor som helst på panelets perforerte overflate.

Se alle vegghengte verktøypaneler

Mobile verktøytavler
Hender det at du jobber flere steder enn akkurat bare ved arbeidsbenken? Da er det praktisk med en stabil verktøytavle på hjul, som du enkelt flytter med deg rundt i rommet der hvor du trenger den. Ettersom tavlen er tilgjengelig i flere bredder og har paneler på begge sider byr den derfor på godt med oppbevaringsplass. Den er samtidig plassbesparende fordi den kan skyves inntil en vegg når den ikke er i bruk.

Se alle mobile verktøytavler

Vogner i ulike varianter
Vi tilbyr også andre robuste alt-i-ett-løsninger på hjul som passer både som mobile arbeidsstasjoner og oppbevaringsmøbler. Verktøyvogner og hyllevogner er tilgjengelig i en rekke varianter, som alle passer godt på verkstedet, lageret og i andre tøffe omgivelser med stort behov for fleksibel oppbevaring. Med sin høye belastningskapasitet kan verktøyvognene også fungere som et praktisk transportmiddel og en ekstra arbeidsflate.

Alle vogner finner du her

Solide verktøyskap
Har du behov for å kunne låse inn tingene dine? Et klassisk stålskap er utmerket for en sikker oppbevaring av håndverktøy, hørselsvern, kabler og andre ting som er godt å ha lett tilgjengelig. Disse skapene kommer i flere forskjellige dimensjoner. Velg gjerne pulverlakkerte skap med en slitesterk finish som vil passe inn i de fleste miljøer. Om det er behov kan du supplere med innredning som ekstra hyller og annet tilbehør.

Se alle verktøyskap

Komplette verktøyskap
Hvis du har rikelig med tilbehør eller reservedeler som helst også skal sorteres separat kan et komplett verktøyskap være løsningen. Grunnseksjonen av disse skapene er ofte til og med utstyrt med en fleksibel innredning bestående av skuffer eller plastbokser, noe som gir en effektiv lagring av verktøy og små deler. Skapet har også i en robust konstruksjon som gjør det svært godt egnet i verkstedet eller andre miljøer med høy bruksslitasje.

Se alle komplette verktøyskap

Hyller som maksimerer oppbevaringen
Hvis du virkelig trenger mye lagringsplass rundt arbeidsplassen er et fleksibelt hyllesystem en god løsning. Vi tilbyr flere stabile hyllesystemer som enkelt kan utvides og tilpasses etter behov – enten du trenger åpen, lukket eller en blandet løsning. Du kan også legge til flere hyller og uttrekkbare skuffer. Seksjonene finnes i forskjellige høyder, bredder og dybder for at du skal kunne utnytte plassen i rommet maksimalt.

Hvilket hyllesystem passer ditt oppbevaringsbehov? Les våre tips!