HAKITEC – den mest fleksible værbeskyttelsen som finnes!

Dato: 7 Sep 2022

Regn og ruskevær. Kulde og vind. Det finnes ikke dårlig vær. HAKITEC tak-over-tak beskytter din arbeidsplass og sikrer jobben!

HAKI leverte en skreddersydd HAKITEC løsning til dette prosjektet for vår kunde Xervon. XERVON trengte stillas for å dekke 4500m² fasade og et midlertidig tak for å dekke 2200m² takareal, mens nye leiligheter ble bygget på taket av en eksisterende bygning.

Med støtte fra HAKI Universal-systemet og HAKITEC 750 midlertidig tak oppnådde XERVON gode arbeidsforhold, redusert sykefravær og sikret en pålitelig fremgang i prosjektet.

Det er ikke bare økonomien du kan sikre med HAKITEC. Trivselen og miljøet blir også bedre på arbeidsplassen. Medarbeiderne får jobbe i et tørt og behagelig miljø. De slipper våte arbeidsklær og kan utføre flere oppgaver parallelt. Risikoen for skader og ulykker minsker også med HAKITEC.

HAKI tilbyr et opplæringskurs i monteringen, og gir også teknisk support om man trenger hjelp å bygge taket.


HAKI har tidligere sendt kunder til England for gjennomføring av kurset, men etter den store etterspørselen fra våre kunder til opplæring på "tak over tak", har nå HAKI fått montert opp en takkonstruksjon i vår utstilling i Drammen. Under opplæring skal det brukes et rullbart HAKITEC 750 tak. Det blir en kombinasjon av teori og praksis, der åtte personer kan lære grunnleggende montering av dette taket.

For mer detaljer om tak-opplæring kontakt HAKI på info@haki.no