Det trenger ikke å være stort for å fortjene det beste

Dato: 1 Mar 2023

HAKI sin nye nettbutikk tilbyr et bredt utvalg av produkter for alle behov, fra komplette stillaspakker og stillashengere til enkeltkomponenter.

HAKI er totalleverandør av stillas og værbeskyttelsessystemer. I vår nye nettbutikk tilbyr vi i HAKI blant annet komplette stillaspakker. I tillegg til vårt lette HAKI Rammestillas i aluminium, tilbyr vi HAKI Universal spirstillas i stål, og løse komponenter. Pakkene inneholder alle komponentene du trenger for å montere stillaset ditt på en enkel og sikker måte.

HAKI Rammestillas er et stillas bestående av rammer og rekkverk som ikke trenger diagonalstag. Fordelen med dette fasadestillaset er svært enkel montering, derfor brukes dette stillaset ofte av både private og bedrifter. Rammestillaset kan også enkelt bygges på i forskjellige høyder og lengder etter behov, og er perfekt for enklere fasadearbeid som renovering, tilbygg og nybygging. HAKI Rammestillas er laget på et system slik at mye kan bygges kun ved bruk av få stillaskomponenter.

HAKI Universal er et spirstillas i stål med sterke komponenter som gir høy styrke og passer for deg som trenger en fleksibel stillasløsning. Med de enkelte komponentene kan man enkelt tilpasse stillaset og lage en rekke ulike konstruksjoner og løsninger som sparer arbeidstid og øker produktiviteten. Stillaset er svært allsidig og fleksibelt, da det har komponenter som er kompatible med andre HAKI-systemer. 

HAKI Rullestillas er et flyttbart stillas i aluminium med hjul og støtteben. Denne typen stillas passer perfekt til mindre arbeid innendørs og utendørs på flate underlag. Det trengs ingen ekstra verktøy for å montere et rullestillas, noe som gjør dette stillaset raskt å montere, enkelt å bruke og konstruere takket være komponenter fra vårt Universalsystem.


Foruten komplette stillaspakker, tilbyr HAKI også en rekke tilleggspakker i sin nettbutikk for å bygge på stillasene dine etter behov, for eksempel med flere plattformer og trapper.Enkelte rammestillaspakker kan oppbevares og transporteres ferdig stroppet på en praktisk stillashenger.

HAKI stillashenger produsert av Tysse gjør transporten av Rammestillaset enkelt og trygt.

Ved kjøp i nettbutikken vår tilbys ulike betalingsløsninger, blant annet leasing med Nordea. Leveringen går raskt og det er også mulighet for henting direkte på lageret i Drammen.

På vår Facebook- og nettside vil du finne den stillaspakken som passer best til ditt gjøremål:

www.haki.no

HAKI Norge | Facebook