HAKI åpner lager i Stavanger

Dato: 5 Jun 2024

HAKI, markedsleder på stillas og værbeskyttelse, åpnet nytt lager i Stavanger 1. Mars. Dette kommer i tillegg til HAKI sitt lager i Drammen. Etableringen i Stavanger muliggjør ytterligere vekst til både energisektoren og bygg- og anleggsbransjen langs den norske vestkysten.

Lageret er fordelt på 1200 kvadratmeter innendørs og 3000 kvadratmeter utendørsareal med mulighet for ytterligere ekspansjon. Lokalene er topp moderne og har en attraktiv geografisk beliggenhet på offshorebasen i Dusavik, Finnestadsvingen 29, 4029 Stavanger.

HAKIs Stavanger avdeling bestående av salg og teknisk personell har eksistert i flere år, og de vil nå flytte inn i nye kontorer i samme bygg som lageret.


HAKI satsing i vest har gitt resultater, her fra den pågående renovasjonen av Johanneskirken i Bergen. Med det nye lageret legger HAKI til rette for ytterligere vekst i landsdelen. Foto: Bergen Stillas.

For å drifte lageret har HAKI ansatt Atle Nilsen. Atle har lang fartstid innen lager og logistikk.  

- Vi er veldig glad for å få Atle med på laget, han tar med seg mye erfaring og har et stort nettverk i stillasbransjen, uttaler Åmund Sandvik, salgssjef i HAKI.

- Vi har allerede sett et oppsving i aktiviteten på grunn av det nye lageret, og våre kunder er udelt positive til etableringen, fortsetter Åmund.

- Etableringen er en bekreftelse på vår fremtidstro og satsing på energisektoren i Norge. Lagerkapasiteten omfordeles innad i HAKI-konsernet, og med etableringen vil vi oppfylle våre kunders krav til ledetider, noe som ofte betyr leveranser samme dag. Lokalene gir også mulighet til å holde kurs på stedet, noe vi vet at kundene våre etterspør og setter pris på, sier Dagfinn Mundal, Country Manager i HAKI Norge.