HAKI TKS 750 værbeskyttelsestak er egnet til bruk for både små og store prosjekter

Dato: 30 Okt 2023

Med HAKI TKS 750 skaper du et trygt og kontrollert miljø året rundt for utendørsprosjekter der temperatur- eller fuktighetsregulering er nødvendig.

HAKI TKS 750 værbeskyttelsestak er sikkert, enkelt å håndtere og opptil 50 % raskere å montere og demontere enn andre tak-systemer på markedet.

HAKI TKS 750 består av fagverksdragere i aluminium med innebygde doble kederspor. Fagverksdragerne monteres i ønsket lengde med låsepinner, og takket være den innebygde styrepinnen i TKS dragerens kederspor sikres en uhindret overgang fra fagverksdrager til fagverksdrager over hele lengden.

Det er flere fordeler som skiller dette systemet fra de andre på markedet:

HAKI TKS 750 tak består av få komponenter, og derfor er monteringen både rask og effektiv.

Duken ligger på undersiden av drageren, noen som gjør det sikkert å gå på taket.

Duken er sertifisert for å kunne gå på.

Dragerne inneholder innebygde doble kederspor. Dette gjør at man kan montere overlappende duker i hvert kederspor.

Duker i standard lengder og høy kvalitet som kan gjenbrukes gang på gang. 

Drageren er en robust 750 mm aluminiumbjelke som tåler lange spenn.

Lett å huke i for å løfte på plass.

Kompatibel med andre HAKI-systemer

Det innovative taket muliggjør sikker montering bak beskyttende rekkverk. Det blir ikke nødvendig for stillasbyggere å utføre risikabel klatring på takstoler. Kollektiv fallsikring brukes gjennom hele byggingen med denne metoden.

HAKI TKS 750 dragerne er lette og ergonomiske å håndtere, og de kommer i lengdene 1,25, 2,25 og 3,25 meter. Den lengste drageren veier kun 31 kg. På grunn av de utenpåliggende dragerne blir anhukning både mer sikker og hurtig ved kraning.

Det som de fleste kundene setter stor pris på er mulig gjenbruk av dukene på flere prosjekter siden de er tilgjengelige i standardlengder. Det integrerte doble kedersporet gjør at duker i standardlengder kan monteres med overlapp. Duken er meget sterk, og de er godkjente for å gå på.

TKS kan bygges som fast eller rullbart tak. Den kan også bygges på bakken og kranes på stedet. Med våre spesifikke løfteinstruksjoner er det mulig å løfte inntil 200 kvadratmeter av gangen uten tidkrevende tiltak, så selv med noen få kraner kan store områder dekkes.